Cine va prezenta emisiunea „La Măruță” după ce Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi o perioadă de pe micile ecrane

Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de pe micile ecrane.

Cine va prezenta emisiunea "La Măruță" după ce Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi o perioadă de pe micile ecrane

Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de la emisiunea pe care o prezintă la PRO TV. Prezentatorul a povestit care este motivul pentru care urmăritorii nu îl vor mai vedea o vreme pe micile ecrane

Cătălin Măruță a anunțat marți, 10 ianuarie, în emisiunea sa de la PRO TV faptul că în curând va trece printr-o operație. Prezentatorul va avea nevoie de recuperare, astfel că va fi nevoit să lipsească o perioadă bună de pe micile ecrane. Acesta nu a ascuns faptul că îi este frică de intervenție. 

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a declarat Cătălin Măruță în emisiunea de la PRO TV.

Cine va prezenta emisiunea în locul lui Cătălin Măruță

Începând chiar de azi, 12 ianuarie, Adela Popescu va prezenta emisiunea „La Măruță”, pe durata absenței lui Cătălin Măruță!

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Citește și:
Lidia Buble, dezvăluiri în lacrimi despre drama copilăriei sale: „În momentul ăla știam că mi-am omorât sora'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people