Cine sunt nașii lui Luca Tiago, băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat în weekend-ul trecut fiul, pe Luca Tiago, într-o ceremonie discretă, la care au participat doar familia și câțiva prieteni.

Cine sunt nașii lui Luca Tiago, băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului. Băiețelul lor s-a născut pe 10 septembrie 2021, prin cezariană, iar proaspăta mamă a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime.

Acum, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trăit un alt moment important – creștinarea fiului lor, care a fost celebrată în restaurantul lui Dani Oțil, The Grill, printr-o petrecere la care au luat parte doar familia, nașii și cei mai apropiați prieteni. Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Raluka, care a cântat câteva piese.

Proaspeți părinți emoționați, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales pentru eveniment ținute simple – Oțil a purtat un costum albastru, iar soția sa – unul roșu.

Cei doi au oferit și câteva detalii despre eveniment prin intermediul rețelelor de socializare, un detaliu inedit având legătură cu nașii băiețelului lor. Deși toată lumea se aștepta ca Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, cei care au fost nașii lor de cununie, să fie și nașii de botez ai micuțului Luca Tiago, Dani & Gabriela s-au decis asupra unei alte perechi de prieteni. De altfel, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu nu au fost prezenți la eveniment, dar din motive justificate, ei fiind nași de cununie în acea zi pentru o altă pereche.

Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu au ales ca Laura Dumitru și Homan Tandi Jono să fie cei care l-au creștinat pe Luca Tiago, după cum a anunțat proaspăta mămică pe Instagram. Ea a postat o imagine cu nașii, așa le-a și mulțumit. „Cei mai frumoși nași are Luca”, a transmis soția lui Dani Oțil.

Dani Oțil a explicat cu o altă ocazie că a fost dorința soției sale ca fiul lor să poarte două nume, ea alegând și numele Tiago pentru copil, în vreme ce el a fost cel care a preferat numele Luca. „Hai că ne-a ieșit bine”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram, alături de o imagine care o înfățișează împreună cu familia sa, în fața panoului decorat cu baloane pe care era scris numele fiului său.

Citește și:
Irina Fodor, criticată dur de fanii Asia Express după ce Zarug și Lorelei Bratu au părăsit competiția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people