Cine este și cu ce se ocupă Louise Adams, sora Victoriei Beckham

Toată lumea o știe pe celebra Victoria Beckham, însă puțini sunt cei care au auzit până acum de sora ei, Louise Adams, și de ocupația ei din prezent.

Cine este și cu ce se ocupă Louise Adams, sora Victoriei Beckham

Victoria Beckham nu mai are nevoie de nici o prezentare, ea fiind cunoscută în întreaga lume. În timp ce ea se bucură de celebritare, despre sora ei, Louise Adams, în vârstă de 44 de ani, nu am putea spune același lucru.

Louise Adams, sora Victoriei Beckham, lucrează ca supraveghetoare la un centru de testare Covid-19 în Essex. În fotografiile obținute de The Sun, Louise poate fi văzută purtând o jachetă fosforescentă și mască de protecție, în timp ce direcționează vehiculele care sosesc către centrul de testare. Potrivit publicației, personalul de la acel centru ar fi plătit cu o sumă care variază între 13 și 19 lire sterline pe oră.

„Este o diferență puternică între cele două, care încă sunt foarte apropiate. Evident că provin din același mediu, dar în mod clar au luat-o în direcții diferite”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Louise Adams s-a alăturat luptei împotriva pandemiei și este fericită că face asta. „Este corect ceea ce face Louise. Este o muncă vitală în acest moment și, în mod clar, este fericită că are o viață cinstită și totodată face un bine și în privința pandemiei, a adăugat sursa.

În trecut, Victoria Beckham și sora ei, Louise Adams, au fost surprinse la câteva evenimente. Cele două au rămas apropiate, în ciuda stilului de viață diferit pe care îl au. Ele au crescut împreună cu fratele lor, Christian, în Hertfordshire alături de părinții lor, Anthony și Jacqueline.

În 2018, se vorbea că Louise Adams deține un magazin de articole vestimentare numit Hidden Closet, în Hoddesdon. Louise are patru copii – Liberty, Tallulah, Finlay și Quincy. În 2014, a pus punct căsătoriei de cinci ani cu Darren Flood, care e manager de comunicare. În 2007 a divorțat de Hayden Isted, patronul unei companii de telefonie mobilă.

Într-un interviu pentru revista Now, Louise Adams a dezvăluit că este încântată de faptul că sora ei, Victoria Beckham, a decis să petreacă mai mult timp în Marea Britanie. „Îmi place să o știu mai aproape de mine acum. Amândouă suntem mame, lucrăm și ne preocupăm de familiile noastre.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Citește și:
Lourdes Leon, fiica Madonnei, cucerește din nou Internetul cu apariția într-o campanie a unui brand celebru

Foto: Arhiva Revistei ELLE, The Sun

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people