Ce sfat are Victoria Beckham pentru buna ei prietenă, Meghan Markle

Meghan Markle și Victoria Beckham au devenit bune prietene de când actrița a părăsit America pentru a se căsători cu Prințul Harry.

Ce sfat are Victoria Beckham pentru buna ei prietenă, Meghan Markle

Prietenia dintre Victoria Beckham și Meghan Markle pare a fi mai strânsă ca oricând, mai ales dacă luăm în calcul faptul că Ducesa a ales să poarte în ultimele luni cât mai multe creații semnate de fosta membră a trupei Spice Girls.

Această veste vine la câteva luni după ce mai multe zvonuri o acuzau pe Victoria că ar fi dezvăluit presei anumite detalii despre Meghan Markle, lucru care l-ar fi determinat pe Prințul Harry să aibă o discuție mai aprinsă cu David Beckham. Însă, cele două cupluri au revenit la sentimente mai bune după ce în luna februarie s-au întâlnit în Canada și au stat de vorbă.

În ultima vreme, Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat constant în atenția presei și fiecare decizie pe care au luat-o a fost întâmpinată cu critici dure. Acest lucru s-a întâmplat în special după ce a devenit public faptul că cei doi au semnat un contract cu Netflix și se zvonea că ar fi de acord să filmeze un reality show despre noua lor viață în America.

Victoria Beckham nu este străină de ceea ce înseamnă un reality show, ea filmând în 2007 pentru Coming To America, un show despre mutarea familiei Beckham la Los Angeles, dar și în 2002 pentru Being Victoria Beckham, în perioada în care a lansat primul ei album solo.

„Victoria a beneficiat mereu de faptul că a arătat publicului cum este ea în realitate, faptul că nu este atât de serioasă precum pare și că nu ezită să arate și latura ei amuzantă. Acest lucru a ajutat-o să își consolideze reputația și să fie mai plăcută de public”, a declarat un prieten apropiat al familei Beckham. „Ea i-a sugerat lui Meghan să nu ia în seamă criticile și să dovedească faptul că este o persoană autentică, acea parte a ei pe care numai cei apropiați o văd, și să dezvăluie cum este ea de fapt”.

De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat definitiv în America ei au angajat una dintre persoanele de încredere ale familiei Beckham, este vorba de Rebecca Mostow, pentru a-i ajuta și a-i îndruma în noua lor viață pe tărâm american.

Citește și:
David Beckham a sărbătorit cei 21 de ani de căsnicie cu Victoria Beckham transmițând un mesaj emoționant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video