Cine este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cine este câștigătoarea Bravo ai stil! Celebrities, sezonul șapte? Finala a fost așteptată cu sufletul la gură de concurente și de fanii lor.

Cine este câștigătoarea "Bravo, ai stil! Celebrities"

Cine este câștigătoarea Bravo ai stil! Celebrities? Marea finală pentru cel de-al șaptelea sezon al show-ului găzduit de Kanal D și moderat de Ilinca Vandici a avut loc sâmbătă, 5 februarie 2022.

În marea finală care a fost difuzată de la ora 20:00, fanii emisiunii au avut ocazia să le vadă pe cele cinci finaliste, și anume Adina Halas, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub, luptându-se pentru premiul în valoare de 100.000 de lei, dar și titlul de „Cea mai stilată celebritate din România.”

Fanii show-ului au avut parte de o surpriză la începutul emisiunii. În marea finală, Victor Slav a fost și el jurat cu drepturi depline, alăturându-se celorlalți jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci.

Dacă până acum rolul juriului a fost extrem de important, în marea finală publicul a primit rolul principal, iar asta pentru că telespectatorii sunt cei care au decis, prin intermediul voturilor lor, cine este câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities.

Până când telespectatorii au aflat cine este câștigătoarea Bravo ai stil! Celebrities, concurentele au trecut prin mai multe etape eliminatorii. În prima etapă, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru s-au aflat la duel. Dintre cele trei, Adina Halas a fost cea care a părăsit competiția, obținând 2,7% din voturi. Ulterior, Raluca Dumitru a fost eliminată, ea acumulând un procentaj de 4,3%. 

În ultima etapă eliminatorie, Bella Santiago a avut un procentaj de 10,2% și a fost eliminată, lupta pentru marele premiu fiind între Viviana Sposub și Ruxi. Astfel că, voturile telespectatorilor au decis ca Ruxi să fie câștigătoarea Bravo ai stil! Celebrities, având un procentaj de 53,8%, iar Viviana Sposub 46,2%.

Ruxi, sau Roxana Erdei pe numele ei complet, a făcut mai multe declarații după ce Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, a anunțat că ea câștigătoarea Bravo ai stil! Celebrities.

„Premiul ăsta este pentru voi, nu aveți nevoie de oameni, puteți să credeți în talentul vostru. Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi în emisiune, după cum scrie Kanal D.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil)

Marea finală Bravo, ai stil! Celebrities a venit după luni de zile în care o serie de persoane publice s-au luptat în ținute tematice, ținând să le demonstreze telespectatorilor și juraților că dețin ceea ce se cheamă stil, dar și că au personalități efervescente, demne să le facă populare în rândul publicului. Acest lucru s-a întâmplat deja, iar fiecare concurentă a avut de partea sa câte o armată de fani, comunități online impresionante, gata nu doar să își susțină moral preferatele, dar să le și voteze atunci când este cazul.

Citește și:
Dani Oțil, replică surprinzătoare la adresa cuplului Vlad Gherman & Oana Moșneagu: „Eu nu aș accepta!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people