Cher arată fantastic și se bucură din plin de vacanța în Italia, iar aceste imagini sunt dovada

Aflată în vacanță cu prietenii prin Italia, Cher a făcut senzație în Portofino.

Cher arată fantastic și se bucură din plin de vacanța în Italia, iar aceste imagini sunt dovada

Lui Cher îi priește vacanța în Italia. Cântăreața de 75 de ani a fost văzută weekendul trecut cu prietenii, la cocktail-uri și înghețată, prin Portofino.

Toată un zâmbet potrivit ziarului The Daily Mail, Cher a luat masa la restaurantul i Gemelli din Portofino, îmbrăcată în colanți negri, strălucitoare, o jachetă bomber, și încălțăminte cu toc.

Părul, brunet și lung ca întotdeauna, l-a purtat desfăcut pe umeri.

După ce a luat masa și și-a cumpărat o înghețată, Cher s-a văzut obligată să renunțe la încălțări, după ce aproape a căzut din cauza lor. Vedeta a umblat desculță spre port, savurând atenția fanilor care au salutat-o în drum spre iahtul ei.

Cher este în mod evident îndrăgostită de Italia și abia aștepta să se întoarcă acolo, lucru pe care l-a dovedit și anul trecut când, în primul lockdown impus de declanșarea pandemiei de COVID-19, a scris pe contul ei de Twitter: „Îi doresc Italiei toată fericirea pe care mi-a adus-o de-a lungul anilor. Oameni sunt veseli, prietenoși și generoși în spirit. Nu am avut parte de nicio secundă de nefericire acolo. Mă rog ca râsetele și sunetul de pahare ciocnite să revină după dezastru.”

Acum câteva săptămâni, Cher a declarat că e deschisă să lase o actriță necunoscută să o joace în filmul biografic pe care Universal Pictures îl va face despre ea. „Vorbeam despre asta ieri și încercăm să ne gândim la [actori]”, a spus ea pentru Variety. „Am spus: Nu cred că o cunoaștem încă. Cunosc oamenii, așa că sunt sigură că vor ține cont de lucrurile pe care trebuie să le spun. Dar nu înseamnă că voi avea ultimul cuvânt”, a adăugat ea.

Scenariul va fi scris de Eric Roth, care a primit un Oscar pentru Forrest Gump. Producătoarea filmului va fi Judy Craymer, responsabilă și de musical-ul de mare succes Mamma Mia!

Citește și:

Un bărbat a încercat să o omoare pe Cher cu ani în urmă, a dezvăluit artista

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people