Cher explică motivul pentru care nu a văzut „Mamma Mia 2”

Cher vorbește într-un interviu pentru revista Attitude despre `Mamma Mia 2: Here We Go Again` și despre cover-urile ABBA de pe noul ei album `Dancing Queen`.

Cher explică motivul pentru care nu a văzut „Mamma Mia 2”

Cher apare pe una dintre cele trei coperte ale numărului de octombrie al revistei Attitude și vorbește în cadrul interviului despre cum reușește să se mențină tânără, noul său album care va cuprinde coverurile formației ABBA și dezvăluie motivul pentru care nu a văzut încă cea de-a doua parte a musicalului `Mamma Mia`.

Întrebată care este secretul tinereții ei, la vârsta de 72 de ani, Cher a răspuns „Make-up. Cam cinci kilograme de make-up. Iar regizorul m-a plăcut atât de mult încât cred că s-a asigurat că sunt destule lumini pe mine”.

https://www.instagram.com/p/BnrHAnKl9yZ/?hl=ro&taken-by=attitudemag

Cât despre vizionarea renumitului musical, Cher a mărturisit că, deocamdată, nu a reușit să-l vadă. „Nu am văzut întregul film pentru că nu sunt încă pregătită. Îl voi vedea la un moment dat. Nu prea îmi place de fel să mă uit la filmele în care joc”.

Cher deja a împărțit cu fanii câteva dintre interpretările melodiilor de pe album, precum `Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)` și `SOS`, precizând că nu i-a fost ușor să le cânte. „Melodiile formației ABBA sunt mult mai grele de cântat decât și-ar putea imagina oricine. Cred că oamenilor le place ABBA, dar nu sunt sigură că le apreciază munca la un nivel muzical. Nu cred că s-au întrebat vreodată `De ce îmi place, de fapt`?”.

Cher interpretează rolul mamei lui Meryl Streep în `Mamma Mia 2: Here We Go Again`, o mamă absentă din viața fiicei ei, mai preocupată să-și urmeze cariera muzicală decât să se dedice vieții de familie.

Citește și:
„Mamma Mia!', primul musical de Broadway care va fi realizat în România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people