Cererea în căsătorie a lui Orlando Bloom pentru Katy Perry a implicat o sticlă spartă de șampanie, un elicopter și o haină ruptă

Katy Perry și Orlando Bloom se numără printre cuplurile de celebrități care s-au logodit anul acesta. Pentru că la Hollywood astfel de evenimente sunt mereu grandioase, cererea în căsătorie a fost cu adevărat specială.

Cererea în căsătorie a lui Orlando Bloom pentru Katy Perry a implicat o sticlă spartă de șampanie, un elicopter și o haină ruptă

Impresionantul inel de logodnă primit de Katy Perry de la Orlando Bloom are chiar o poveste și mai frumoasă în spate. Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Katy a vorbit despre momentul în care Orlando a cerut-o în căsătorie, chiar de Valentine’s Day. Se pare că mult-așteptata întrebare a apărut în timpul unei plimbări cu elicopterul.

„Luaserăm cina și credeam că mergem la un muzeu, însă ne-am oprit în fața unui elicopter. Partea amuzantă este că am avut șampanie în elicopter, iar cutia cu inelul era în buzunarul lui și a scris tot ce voia să spună pe un bilețel”, își amintește Katy Perry. În timp ce citea bilețelul, Katy a auzit sticla de șampanie spărgându-se, iar Orlando se străduia să scoată cutia cu inelul din buzunarul hainei, ajungând să-l rupă. În final, lucrurile s-au rezolvat, iar elicopterul a aterizat pe acoperișul unei clădiri din Los Angeles, unde prietenii și familiile celor doi așteptau nerăbdători.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

full bloom

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry) pe


Katy Perry și Orlando Bloom și-au anunțat logodna postând pe rețelele sociale o fotografie cu inelul în prim-plan. Cei doi și-au început relația în 2016, după ce s-au întâlnit la o petrecere după Golden Globes.

Citește și:
Selena Gomez a fost detronată – cine este cea mai urmărită femeie pe Instagram

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people