Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit

Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit la vârsta de 61 de ani. CNN a confirmat decesul acestuia și a anunțat că este vorba de o sinucidere.

Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit

Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit la vârsta de 61 de ani.

Vestea a fost confirmată de CNN, canalul TV care găzduia emisiunile culinare și de călătorii pe care le prezenta acesta. Anthony Bourdain a fost găsit fără suflare de un coleg în camera lui de hotel, din Franța, unde lucra la un episod al seriei sale premiate CNN „Parts Unknown”.

„Cu o uriașă tristețe confirmăm moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain, a anunțat CNN, într-o declarație emisă vineri dimineață.

„Dragostea lui de aventură, noi prieteni, alimente fine și băutură și poveștile remarcabile ale lumii l-au facut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și ne va fi dor de el foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu fiica sa și familia în acest moment incredibil de dificil”, au declarat colegii lui de la CNN.

Anthony Bourdain a fost prezentator TV, autor de cărți și bucătar. De-a lungul timpului a avut numeroase emisiuni și a filmat chiar și în România.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people