Cele mai memorabile momente de la Billboard Music Awards 2019

Ieri seară o mulțime de artiști au urcat pe scena de la MGM Grand Garden Arena, în cadrul galei Billboard Music Awards 2019, pentru interpretări impresionante și discursuri emoționante în urma acceptării premiilor.

Cele mai memorabile momente de la Billboard Music Awards 2019

Gala Billboard Music Awards 2019 a adus pe scenă momente incredibile ale celor mai cunoscuți artiști din industria muzicală, dar și discursuri emoționante în urma acceptării premiilor. De la numărul din deschidere al lui Taylor Swift și până la discursul lui Drake pentru depășirea unui record, iată care au fost cele mai memorabile momente ale serii:

Taylor Swift a cântat în deschidere noua melodie „ME!”, organizând un show plin de energie și culoare ce a binedispus întregul public. Kelly Clarkson a aniversat cel de-al doilea an ca gazdă a Billboard Music Awards cântând piesele artiștilor nominalizați.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#mylove #bbmas #taylorswift #swiftie #swiftieforever

O postare distribuită de Lattes Swiftie💕 (@taylorswift.vip) pe


Halsey a arătat senzațional pe scenă într-un body roșu, din piele, interpretând piesa „Without Me”. Artista a fost însoțită de o dansatoare ce a oferit un număr senzual, intim și emoționant, care a acompaniat perfect versurile lui Halsey.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@IAmHalsey rocked the #BBMAs stage tonight 🔥! Did you love her set?⁣ .⁣ .⁣ . #Halsey #WithoutMe (Pic: @GettyImages)

O postare distribuită de 1043myfm (@1043myfm) pe

După ce au acceptat premiul pentru top rock artist, solistul formației Imagine Dragons, Dan Reynolds, s-a folosit de discurs pentru a transmite un mesaj important în ceea ce privește comunitatea LGBTQ. „Încă sunt 34 de state care nu au nicio lege care să interzică terapia prin conversie. 54% din populația LGBTQ trăiește în acele state. Tinerii LGBTQ au rată dublă de depresie și triplă de sinucidere după terapia prin conversie. Nu funcționează. Trebuie să se schimbe”, a spus artistul în fața publicului.

Drake a avut mai multe momente memorabile de-a lungul serii, dar una dintre cele mai amuzante a fost cea din timpul discursului de acceptare al premiului top Billboard 200 album, când a spus că este un fan al Aryei Stark, mai ales după eroismul de care a dat dovadă în cel de-al treilea episod „Game of Thrones” al ultimului sezon, Battle of Winterfell. După ce a mulțumit pentru premiu, Drake a strigat: „Hey, aplauze pentru Arya Stark pentru ce a făcut săptămâna trecută.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ok but.. on a scale from 🔥 to 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 how hot was his performance? #Madonna #Maluma #BBMAs #Medellin #billboardmusicawards

O postare distribuită de PULSO POP NEWS (@pulsopopnews) pe

Madonna a urcat pe scenă alături de Maluma pentru a interpreta noua lor piesă, „Medellin”, reprezentație care a inclus o mulțime de dansatori și holograme ale Madonnei, uimind și distrând publicul. Paula Abdul a avut o coregrafie ce i-a impresionat pe toți cei prezenți. Momentul în care și-a aruncat pălăria în public și a lovit-o, neintenționat, pe Julianne Hough a fost cu adevărat amuzant pentru ceilalți. Seara a continuat cu prestații surprinzătoare și decernare de premii. Fanii s-au bucurat să-și vadă artiștii preferați în ipostaza de câștigători, comentând pe rețelele sociale după fiecare moment artistic.

Citește și:
Pink vorbește despre pierderea de sarcină pe care a avut-o la 17 ani

Foto: Instagram, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people