Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu de la Grammy 2022

Covorul roșu de la Grammy 2022 nu a fost doar locul în care au defilat celebritățile în cele mai spectaculoase ținute ale lor, ci și gazda unor dezastre vestimentare de proporții.

Covorul roșu de la Grammy, similar celui de la MTV VMA, este prin tradiție un loc al dezastrelor stilistice, dar dintr-un motiv cât se poate de bun. Lipsit de regulile stricte ale evenimentelor similare din zona filmului, la Grammy fiecare simte nevoia să se îmbrace cum dorește, împingând deseori limite, distrându-se sau fiind cât mai provocator cu putință. Lucrul acesta face ca defilarea vedetelor să fie și mai surprinzătoare, și mai amuzantă decât în cazul altor ceremonii de profil.

Cu alte cuvinte, nu prea ai cum să te plictisești privind defilarea vedetelor pe covorul roșu de la Grammy. Și pentru că celebritățile se întrec în ținute bizare, dar mai ales pentru că pare să nu le pese cum vor fi privite… ba chiar să se bucure dacă ansamblurile pe care le poartă devin virale pe internet. Așadar, fără malițiozitate, trebuie să spunem că unii dintre invitați au iscat discuții… cu siguranță, cu intenție.

Cum ți-am mai povestit și în alte rânduri, semnalarea unor ținute nefericite nu înseamnă o condamnare definitivă a gusturilor celor care le-au ales. Este cazul și pentru covorul roșu de la Grammy, unde am avut parte de erori (rochia vintage Jean Paul Gaultier, din 2006, purtată de Sza, ar fi arătat cu siguranță mai bine pe altcineva, iar intenția de a readuce în atenția publicului o rochie odinioară celebră nu trebuie ignorată), dar și de decizii de a șoca – este cazul Taylei Parx, talentata muziciană care și-a adus aportul la succesul unor Justin Bieber sau Ariana Grande, dar care s-a distrat de minune în ținuta ei inspirată de un dinozaur.

Unor rochii de pe covorul roșu de la Grammy 2022, însă, le-au lipsit sarea și piperul, adică măcar extravaganța sau intenția de a face o impresie, oricare ar fi aceea – Avril Lavigne, Paris Hilton, în rochia ei transparentă, Sofia Carson în Valentino au părut de-a dreptul triste în ținutele lor.

Nu același lucru se poate spune despre Justin Bieber, al cărui costum supradimensionat Balenciaga putea să fie o demonstrație supremă de coolness… dar nu a reușit decât să-l arate ca pe un copil purtând hainele părintelui lui.

Citește și:
Oscar 2022: cel mai prost îmbrăcate vedete

Foto: Profimedia, PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people