Ce spune Smiley despre o eventuală mutare la Antena 1?

Ce spune Smiley despre o eventuală mutare la un post de televiziune concurent al Pro TV, unde lucrează de mulți ani? Acesta a dat un răspuns categoric.

Ce spune Smiley despre o eventuală mutare la Antena 1?

Ce spune Smiley despre o eventuală mutare de la Pro TV, postul de televiziune cu care colaborează de mulți ani, atât în cadrul emisiunii Românii au talent, cât și ca membru în juriul noului format, Superstar? Ei bine, deși partenera sa de viață, Gina Pistol, lucrează la concurență, adică la celălalt mare post generalist, Antena 1, unde prezintă emisiunile Chefi la cuțite și Asia Express (pentru care este înlocuită, temporar, de Irina Fodor), se pare că Smiley nu are de gând să o urmeze în același trust.

Întrebat de fanii săi de pe Instagram dacă ar renunța la Pro TV pentru a lucra cu Antena 1, răspunsul a fost categoric. „Când te vedem la Asia Express?”, a întrebat un fan. „Probabil niciodată”, spune Smiley. Oricum ar sta lucrurile din punct de vedere profesional, Smiley pare să fie mulțumit de punctul în care se află în cariera sa, dat fiind faptul că acesta încasează, pentru diverse prezentări de evenimente, în jur de 6-7 mii de euro, în funcție de durata și de complexitatea acestora. De asemenea, Smiley cere sume similare pentru concerte la evenimente private.

Și partenera sa, Gina Pistol, îi urmează exemplul, prezentând felurite evenimente corporate sau private, iar surse din presă speculează că aceasta încasează cel puțin pentru proiectul Asia Express nu mai puțin de 15.000 de euro pe sezon, și o sumă comparabilă pentru a prezenta cooking show-ul Chefi la cuțite.

Deși Smiley este foarte ocupat în viața sa profesională, în ultima vreme a preferat să petreacă cât mai mult timp acasă, pentru a fi alături de fiica sa născută în luna martie a acestui an, Josephine Ana Maria. „Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață.”, spune Smiley despre fiica lui. „Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând.”

Citește și:
Elena Gheorghe, dezvăluiri după ce s-a vindecat de COVID-19. Cu ce problemă se confruntă artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people