Smiley face dezvăluiri despre botezul fiicei sale, Josephine: „Am avut puține emoții”

Smiley și Gina Pistol și-au botezat la mijlocul lunii iunie fetița, micuța Josephine Ana Maria.

Smiley face dezvăluiri despre botezul fiicei sale, Josephine: „Am avut puține emoții”

Botezul lui Josephine Ana Maria a fost o ocazie minunată pentru Gina Pistol și Smiley să își întâlnească rudele și prietenii și să se bucure împreună de fiica lor. Cei doi au ales să celebreze discret, așa cum și-au obișnuit fanii (până la acest moment nu au publicat încă nici o imagine cu fața fiicei lor, născută în luna martie a acestui an), alături de cele mai apropiate persoane, printre care Andreea Bănică și partenerul ei, Lucian Mitrea (de altfel, Bănică a fost și cea care a publicat prima imagine de la eveniment), Cristina Ștefania, partenera lui Speak, și alte celebrități.

Invitat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, Smiley a vorbit cu emoție despre fiica lui în vârstă de 4 luni, oferind și câteva detalii inedite despre ce s-a întâmplat la botezul lui Josephine. „În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală”, a povestit artistul.

În ceea ce privește clipele speciale pe care le petrece alături de fiica lui, Smiley a mai povestit:
„Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață. Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu prea mai doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură, în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”.

Recent, Gina Pistol a dezvăluit pe contul ei de Instagram ce cadou inedit i-au făcut ea și Smiley micuței. Ei i-au cumpărat fiicei lor un tablou cu harta astrală din ziua în care s-a născut, pe care este trecută și la ora la care Josephine Ana Maria a venit pe lume. Numele fetiței este scris pe harta stelară, alături de niște versuri, prin care părinții ei îi transmit cât de mult o iubesc. Versurile fac parte din cea mai recentă melodie lansată de Smiley. „Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni… Pe nimeni până la tine.”

Citește și:
Conflictul dintre Alex Velea și Măruță s-a intensificat. Velea, replică dură la scuzele prezentatorului TV

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people