Elena Gheorghe, dezvăluiri după ce s-a vindecat de COVID-19. Cu ce problemă se confruntă artista

Elena Gheorghe a dezvăluit în mediul online în urmă cu câteva zile că ea și alți membri ai familiei sale au avut COVID-19.

Elena Gheorghe, dezvăluiri după ce s-a vindecat de COVID-19. Cu ce problemă se confruntă artista

Elena Gheorghe a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Artista și alți 11 membri ai familiei sale au avut COVID-19. Din fericire, acum starea ei de sănătate este una stabilă.

Elena Gheorghe a făcut noi mărturisiri după ce s-a vindecat de COVID-19. Cântăreața le-a povestit fanilor de pe Instagram, printr-o serie de Instastories, care este problema cu care se confruntă acum. „Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu sunt cea care am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult, nici gând, n-am mâncat mai mult. Dar, timp de trei săptămâni n-am mai făcut niciun fel de sport. (…) Bineînțeles și stresul pentru că unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați Așadar astăzi, luni, 1 noiembrie, este cel mai bun moment să mă apuc de activitatea mea fizică, adică să alerg, să fac pilates, să fac exercițiile mele în fiecare seară, să mănânc din nou foarte sănătos”, a transmis Elena Gheorghe.

Printr-o postare publicată pe Instagram, Elena Gheorghe a povestit prin ce momente grele a trecut, după ce ea și familia ei s-au infectat cu coronavirus. „Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost „asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți.”

Cântăreața a dezvăluit faptul că s-a confruntat cu dificultăți majore atunci când un membru al familiei sale a avut nevoie să fie internat, toate locurile din spitale fiind ocupate. „Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am vazut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să gasim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutari prin niste oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.”

Momentan starea de sănătate a Elenei Gheorghe și a familiei sale este una stabilă, însă toți sunt nevoiți să urmeze o perioadă de recuperare. „Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze”, a concluzionat aceasta pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Citește și:
Cum arăta Cristina Ich în urmă cu 11 ani. Imagini de colecție dezvăluite chiar de vedetă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people