Ce spune Mario Fresh despre zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Alexia Eram

Mario Fresh a făcut declarații despre zvonurile conform cărora el și iubita lui, Alexia Eram, nu ar mai forma un cuplu.

Ce spune Mario Fresh despre zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de aproape șase ani. De-a lungul timpului, au apărut speculații conform cărora s-ar fi despărțit. Și recent au circulat astfel de zvonuri, după ce fiica Andreei Esca a avut ceremonia de absolvire, iar artistul nu a fost alături de ea în cadrul acestui eveniment important din cauza programului încărcat.

Mario Fresh și Alexia Eram au vorbit într-un interviu pentru emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV despre aceste speculații potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu. Artistul a negat ceea ce s-a zvonit referitor la relația pe care o are cu fiica Andreei Esca.

„Toate speculațiile sunt în presă. Cred că s-a scris în presă și că trăiesc cu un bărbat. Deci s-a scris orice. Nu vă mai uitați. Dacă vreți să aflați adevărul, intrați pe Instagram, pe paginile de socializare, să vedeți ce am făcut în ultimele 24 de ore, ultimele postări. Și vedeți ce se întâmplă cu noi”, a declarat Mario Fresh. Alexia Eram a adăugat: „Nu mai ascultați!”.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt întrebați constant de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit recent că momentan amândoi sunt tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală. 

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a declarat Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro

Alexia Eram a mai vorbit și despre relația pe care o are cu partenerul ei, Mario Fresh, și cum privește faptul că își trăiesc povestea de dragoste în ochii publicului. Fiica Andreei Esca a mărturisit, cu această ocazie, că a fost alegerea lor de a dezvălui detalii din viața lor privată și că acest lucru vine și cu avantaje, dar și dezavantaje. 

„A fost alegerea noastră să o facem atât de publică și da, vine cu părți bune și cu părți mai puțin bune. Trebuie să ai grijă la tot ce faci, dar asta a fost alegerea noastră și până la urmă suntem persoane publice și nu trebuia să facem asta dacă nu voiam să avem viața personală, personală”, a adăugat Alexia Eram. 

Citește și:
Andreea Marin dezvăluie cum se înțelege fiica ei, Violeta, cu Adrian Brâncoveanu: „Suntem foarte deschiși unii cu alții'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people