Ce spune Lidia Buble despre zvonurile conform cărora ar fi fost în vacanță cu Harlys Becerra

Lidia Buble a reacționat după ce au apărut mai multe speculații conform cărora ar fi fost în vacanță cu Harlys Becerra, fostul ei iubit.

Ce spune Lidia Buble despre zvonurile conform cărora ar fi fost în vacanță cu Harlys Becerra

Lidia Buble s-a bucurat la început de an de o vacanță exotică, departe de România. Artista a publicat o mulțime de imagini pe rețelele de socializare, însă nu le-a împărtășit fanilor și cu cine a fost plecată în această călătorie. 

Fanii Lidiei Buble au rămas surprinși atunci când au observat că Harlys Becerra, fostul ei iubit, a postat pe social media imagini din locuri asemănătoare. Desigur, nu a durat mult până ce urmăritorii cântăreței s-au gândit că ea și actorul s-ar fi împăcat. 

În ciuda tututor zvonurilor apărute conform cărora Lidia Buble ar fi fost în vacanță cu Harlys Becerra, cântăreața a decis să reacționeze pe contul personal de Instagram. În spirit de glumă, cântăreața a publicat o fotografie cu un câine pe care l-a întâlnit în vacanță. Imaginea a fost însoțită de o descriere care a atras atenția tuturor. 

„Cu EL am fost plecată în vacanță
Am apucat să ne facem un singur SELFIE și în rest am profitat de fiecare moment petrecut împreună”
, a scris Lidia Buble pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

La jumătatea lunii decembrie, Lidia Buble confirma într-o emisiune televizată faptul că s-a despărțit de Harlys Becerra, iar motivul care a dus la separare fiind distanța mare – actorul cubanez neavând posibilitatea să călătorească pe cât de des și-ar fi dorit să își întâlnească iubita.

Artista a menținut, totuși, discreția, declarând că nu vrea să spună cine a inițiat despărțirea și că, într-o astfel de separare, ambele părți au vina lor.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble.

La vremea respectivă, Lidia Buble povestea că ea și Harlys Becerra încă mai țin legătura, semn că despărțirea lor a fost cât se poate de amiabilă. Cântăreața a declarat că încă vorbesc la telefon, dar și că îi place mereu să păstreze o relație civilizată cu oamenii cu care a avut legături sentimentale, dând exemplu și modul în care relaționează acum cu Răzvan Simion, fostul său partener de viață.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat, care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.

Citește și:
Care este dieta pe care o urmează Raluca Bădulescu pentru a-și păstra forma fizică de invidiat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people