Ce spune cumnata Prințesei Charlene despre întoarcerea acesteia acasă

Cumnata lui Charlene și directoarea fundației prințesei din Africa de Sud a ținut să infirme câteva zvonuri.

Ce spune cumnata Prințesei Charlene despre întoarcerea acesteia acasă

Prințesa Charlene este în sfârșit înapoi la Monaco, după ce problemele medicale au ținut-o luni bune departe de soțul ei, Prințul Albert, și de gemenii în vârstă de 6 ani, Jacques și Gabriella.

Întoarsă deja de o săptămână, Charlene este extrem de fericită, potrivit cumnatei sale, Chantell Wittstock.

Wittstock, directoarea Fundației Prințesa Charlene de Monaco din Africa de Sud, a declarat pentru presa locală că Charlene va rămâne cu soțul și copiii ei. Ea a infirmat categoric zvonurile potrivit cărora prințesa ar avea de gând să achiziționeze un apartament propriu, dincolo de zidurile palatului.

Zvonuri privind finalizarea relației sau setarea de noi reguli în căsnicia princiară au circulat pe tot parcursul verii. Absența de șase luni de acasă a părut puțin probabil să fie datorată exclusiv infecției ORL de care pare să fi suferit prințesa. Dar Prințul a respins în repetate rânduri bănuielile tabloidelor, iar într-un interviu exclusiv cu revista People din septembrie a spus că șederea prelungită a soției sale în Africa de Sud „a fost absolut doar o problemă medicală care trebuia tratată”.

El a mai adăugat atunci că toate zvonurile legate de căsnicia lor „o afectează pe ea, bineînțeles că mă afectează pe mine. Interpretarea greșită a evenimentelor este întotdeauna dăunătoare. Suntem o țintă ușoară, ușor de lovit, pentru că suntem foarte mult în atenția publică.”

Prințesa Charlene nu s-a întors singură în Monte Carlo, ci avându-l în lesă pe noul ei câine, Khan, un Rhodesian Ridgeback care i-a fost oferit după ce unul dintre câinii ei chihuahua a fost ucis accidental în octombrie.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella au întâmpinat-o pe mama lor cu un buchet impresionant de flori, înainte ca toată familia să plece cu elicopterul spre Monaco.

„Modul în care Charlene ține mâinile sugerează că ea are un rol activ în această familie și că vrea cu disperare să evite ca vreodată să mai stea departe de familia ei”, a declarat un expert în limbaj corporal, analizând fotografiile publicate în acea zi pe paginile oficiale ale casei de Monaco.

Citește și:

Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people