Ce nume nu vor primi gemenii lui Amal si George Clooney

Desi inca nu s-au aflat foarte multe detalii despre aceasta sarcina, stim deja ce nume nu vor primi cu siguranta gemenii lui Amal si George Clooney.

Ce nume nu vor primi gemenii lui Amal si George Clooney

Actorul, in varsta de 55 de ani, si sotia sa vor deveni parinti, insa pana acum nu au dat foarte multe detalii despre sarcina. Cu toate acestea, stim deja ce nume nu vor primi gemenii lui Amal si George Clooney.

Intr-un interviu pentru E!Online, Clooney a dezvaluit ca inca discuta despre numele celor doi gemeni, insa pana acum Amal i-a pus deja o interdictie: „Sotia mea a spus ca nu ii pot numi Casa si Amigos. Acesta nu imi este un lucru permis. A fost doar o idee. Adica, stii, e o treba de familie.”

Se pare ca aceste nume ar veni de la brandul de tequila pe care acesta il are, „Casamigos”, asadar este de inteles de ce Amal a refuzat imediat aceasta idee amuzanta.

Citeste si:
Mama lui George Clooney a dezvaluit sexul gemenilor

Intre timp, la CinemaCon pentru a promova filmul realizat de Clooney, Matt Damin a glumit despre felul in care acesta se va descurca cu gemenii: „El va trebui sa se pregateasca. Ar fi bine sa fie pregatit pentru ca ei vor veni. Dar el va fi grozav. Va fi distrus, dar Amal va avea grija de tot.”

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people