Ce decizie majoră au luat Adela Popescu și Radu Vâlcan înainte de a deveni din nou părinți

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară, iar acest lucru înseamnă și multe schimbări importante în viața lor.

Ce decizie majoră au luat Adela Popescu și Radu Vâlcan înainte de a deveni din nou părinți

Cum mai este destul de puțin timp până când Adela Popescu va deveni din nou mamă, vedeta își dorește să pună la punct toate detaliile. Prezentatoarea Pro TV a anunțat pe rețelele de socializare că ea și soțul ei au decis să facă o investiție majoră, de zeci de mii de euro. Este vorba de un autoturism încăpător, potrivit unei familii numeroase.

„Încă de când l-am născut pe Alexandru Radu a considerat necesar să investim într-o mașină mare. Siguranță, spațiu etc. Doar că cea pe care și-o dorea el era un fel de… dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce și cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: mașina asta e bună poate când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă”, le-a povestit Adela Popescu fanilor.

Vedeta și-a continuat dezvăluirile, împărtășind cu fanii și modul în care soțul ei a convins-o să facă această investiție într-o mașină de familie.

„A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, și l-am născut și pe Andrei.
– Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine și mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu mașina asta. „Mașina asta” fiind un SUV chiar foarte spațios.
– Nu vrei să luăm Van-ul ăla frumos, șapte locuri, confort, măsuță, chestii.
– Scumpe, mașina aia e bună, poate, când ai TREI copii, altfel… exclus!
Vedeți voi, după ce am rămas însărcinată cu al TREILEA copil am cumpărat mașina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi”.

Adela Popescu a mai povestit și ce condiție i-a pus lui Radu Vâlcan, înainte de achiziționarea mașinii: „Am fost de acord, cu condiția să punem o băncuță în fața casei, băncuță care, lui, i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, ca să știți. Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA și l-a dorit atât de mult, doar ca să fie sigur că luăm… duba? Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom afla, poate, niciodată.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Citește și:
Care este porecla lui Josephine? Gina Pistol a dezvăluit cum își alintă fetița

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people