Ce decizie au luat Prințul Harry și Meghan Markle în legătură cu Frogmore Cottage

După ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se retrag din familia regală britanică, cei doi au stabilit că vor da înapoi fondurile folosite pentru renovarea Frogmore Cottage, aspect care s-a și întâmplat deja.

Ce decizie au luat Prințul Harry și Meghan Markle în legătură cu Frogmore Cottage

În urma deciziei luate de Prințul Harry și Meghan Markle în luna ianuarie, mai exact de a se retrage din familia regală britanică, viața celor doi s-a schimbat complet. 

În ciuda faptului că s-au mutat în California, ei intenționează să păstreze și reședința din Anglia, Frogmore Cottage, motiv pentru care vor înapoia fondurile pentru renovarea acesteia.

În luna iunie a anului trecut, s-au încheiat renovările pentru Frogmore Cottage. Cei doi au înlocuit sistemele de încălzire vechi, au modificat interiorul casei istorice, au redecorat ușile exterioare, ferestrele și pereții.

Presa internațională informa la acea vreme că întreaga sumă a fost în jur de trei milioane de dolari. Această sumă face parte din cei 55 de milioane de dolari cheltuiți de Regina Elisabeta a II-a pentru conservarea palatelor regale. Conservarea este finanțată de Fondul Suveran anual, în valoare de 63 de milioane de dolari, pe care Guvernul Britanic îl oferă Reginei în scopul păstrării palatelor în serviciul public.

Conform Mail on Sunday, „Prințul Harry și Meghan Markle au stabilit încă de luna trecută să înceapă să plătească chirie pentru Frogmore Cottage. Plata lor lunară reprezintă un acord de închiriere, în care ei plătesc mai mult decât ar fi rata comercială, aspect care le permite să achite costurile de construcție.”

Din 1 aprilie 2020, Prințul Harry și Meghan Markle nu mai au calitatea de membri seniori în familia regală britanică. Odată cu această pandemie, ei s-au mutat în Los Angeles, alături de fiul lor, Archie, care a împlinit recent 1 an. Cei doi și-au continuat activitățile caritabile în care sunt implicați. Un exemplu în acest sens ar fi faptul că în urmă cu aproximativ o săptămână, Prințul Harry a transmis un mesaj pe pagina de Instagram a fundației Invictus Games despre competiția care ar fi trebuit să înceapă în această perioadă, însă a fost anulată în urma pandemiei de coronavirus și reprogramată pentru anul viitor.

Citește și:
Meghan Markle speră că lumea o să își schimbe părerea despre ea după lansarea biografiei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people