Ce decizie a luat Simona Pătruleasa după ce a împlinit vârsta de 40 de ani: „Femeile au această tendință”

Simona Pătruleasa a dezvăluit ce decizie importantă a luat după ce a împlinit vârsta de 40 de ani.

Ce decizie a luat Simona Pătruleasa după ce a împlinit vârsta de 40 de ani: „Femeile au această tendință”

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din showbiz și a fost întotdeauna admirată de fani pentru trăsăturile superbe și carisma ei. Vedeta de la Kanal D este surprinsă tot timpul cu apariții inedite, iar ținutele sale sunt bine alese de fiecare dată. Cu toate acestea, știrista a dezvăluit că, după ce a împlinit vârsta de 40 de ani, lucrurile s-au schimbat pentru ea.

Decizia luată de Simona Pătruleasa după ce a împlinit 40 de ani

Prezentatoarea de știri a recunoscut că avea o adevărată slăbiciune pentru cumpărături, în special pentru articole de plajă. Costumele de baie, pălăriile și ochelarii de soare noi erau articolele nelipsite din achizițiile sale periodice, însă acum vedeta a declarat că a devenit mai chibzuită. După ce a împlinit 40 de ani, Simona Pătruleasa a decis să reducă sesiunile lungi de shopping, dar și bugetul alocat.

„Sunt foarte reticentă în a face cumpărături haotice, pentru că asta făceam când eram mai tânără. Și mi-am dat seama că trebuie să cumpăr mai rar și lucruri de calitate, care să reziste în timp. Cred că după 40 de ani am început să nu mai cumpăr haotic și compulsiv, cum face toată lumea. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, când ai așa un moment, nu știu, ești mai trist sau ai o problemă sau nu ai așa o zi extraordinară, femeile mai ales au această tendință de a cumpăra lucruri, fie online, fie să meargă prin magazine. Mi se întâmpla și mie, dar acum mă gândesc de 10 ori înainte de a achiziționa un lucru, pentru că de foarte multe ori mi s-a întâmplat să ajung acasă cu ele și să nu le port”, a declarat, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

Cine o însoțește pe vedetă la shopping

Cu toate că acum nu mai cheltuie atât de mult pe articole vestimentare, sesiunile de shopping sunt mult mai distractive. Fiica sa și a lui Sabin Ivanov, Ingrid, o însoțește de fiecare dată la cumpărături, însă Simona a precizat că fetița ei îi seamănă mai mult tatălui său și nu are răbdare suficientă prin magazine.

„Când suntem toți trei, ei stau la o înghețată și la un suc, eu merg și cumpăr rapid așa, în 10 minute, ce am nevoie. Dacă suntem noi două și vrea să își cumpere ceva, ceea ce se întâmplă foarte rar, pentru că își cumpără mai mult online, e așa pe repede înainte, nu are răbdare. Seamănă cu Sabin”, a povestit Simona Pătruleasa pentru sursa citată.

Citește și:
De ce George Buhnici nu s-a prezentat la audierea de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people