Ce crede Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, despre logodna acestuia cu Katy Perry

Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, se bucură că acesta și-a găsit fericirea alături de Katy Perry.

Ce crede Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, despre logodna acestuia cu Katy Perry

Miranda Kerr și Orlando Bloom ne demonstrează că se pot bucura unul pentru fericirea celuilalt, deși nu mai sunt împreună. „Miranda este foarte fericită pentru fostul ei soț, Orlando Bloom. Au un fiu împreună (Flynn Christopher, în vârstă de opt ani) și va ține mereu la Orlando datorită acestui lucru, vrea să fie fericit. Vede câtă dragoste îi oferă Katy fiului lor, Flynn, iar Orlando și Evan (soțul Mirandei) se înțeleg la fel de bine. Cu toții se înțeleg foarte bine”, le-a spus o sursă celor de la HollywoodLife.

„Miranda a lăsat în urmă relația cu Orlando acum mult timp și este mai fericită ca niciodată cu Evan (Spiegel, co-fondatorul aplicației Snapchat) și viața pe care au construit-o împreună, așa că vrea același lucru și pentru Orlando și Katy, din moment ce știe că așa este cel mai bine pentru Flynn. Orlando și Miranda s-au străduit să-i păstreze fiului lor viața privată, și amândoi apreciază că partenerii lor sunt persoane la fel de private. Fiul lor își dorește mai mulți frați și surori și s-a asigurat că părinții lui știu asta”, a continuat sursa.

Miranda a dat naștere celui de-al doilea copil, primul cu Evan, pe Hart Kerr Spiegel, în luna mai a anului trecut. Miranda și Orlando au fost împreună din 2007 până în 2013, iar cu Evan a avut o relație din 2015 până în 2017, când au decis să se căsătorească. Orlando și Katy s-au logodit pe 14 februarie anul acesta, de Valentine’s Day, anunțând veștile pe conturile personale de Instagram.

Citește și:
Brad Pitt regretă modul în care s-a comportat în divorțul de Jennifer Aniston

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people