Ce crede, cu adevărat, Kanye West despre divorțul intentat de Kim Kardashian

În urmă cu o lună Kim Kardashian a depus oficial actele pentru a divorța de Kanye West.

Ce crede, cu adevărat, Kanye West despre divorțul intentat de Kim Kardashian

Mai multe surse apropiate lui Kanye West au declarat presei că, deși rapper-ul a luat la înștiințare faptul că soția sa a depus actele de divorț, el nu crede că aceasta este cu adevărat intenția soției sale și nici că va merge până la capăt cu divorțul.

„Kanye nu a răspuns până acum la acțiunea de divorț intentată de Kim pentru că el încă nu acceptă că aceasta va merge până la capăt cu divorțul”, a declarat un prieten apropiat al rapper-ului pentru HollywoodLife. „El o cunoaște foarte bine pe Kim și știe că ea nu își dorește de fapt divorțul”.

Aceeași sursă a mai precizat că „El se simte foarte bine, în ciuda la tot ceea ce se întâmplă. El chiar nu crede că Kim va pune capăt căsătoriei lor. Kanye vede asta ca pe o mișcare dintr-un joc de șah, iar acesta este motivul pentru care nu a reacționat până acum și nu a făcut nimic. Nu are niciun gând ca să răspundă la acțiunea de divorț, în niciun caz în viitorul apropiat. Toată familia ei este șocată de modul în care reacționează el”.

Kim Kardashian a depus oficial actele pentru a divorța de Kanye West vineri, 19 februarie. Vedeta a cerut custodia comună a celor patru celor patru copii pe care îi are cu rapper-ul: North, Chicago, Saint și Psalm.

Kim Kardashian și Kanye West ar avea de împărțit o avere de peste 2 miliarde de dolari. Kim a depus actele de divorț după o căsnicie de aproape șapte ani. În documente se menționează „diferențele ireconciliabile” și se citează și un contract prenupțial pe care cei doi îl au împreună cu privire la bunurile lor. Relația lor a avut de suferit în timpul campaniei electorale, când rapper-ul a candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii și a șocat cu o serie de mărturisiri intime despre Kim și viața lor de cuplu.

Kim Kardashian a angajat-o luna trecută pe Laura Wasser, o celebră avocată specializată în divorțuri. Mai multe surse citate de TMZ susțin că despărțirea este „cât se poate de amiabilă.”

O sursă a declarat că vedeta se simte împăcată cu decizia de a divorța de Kanye, iar în acest moment se concentrează pe cei patru copii. „În mod cert Kim este tristă, dar este încrezătoare în legătură cu decizia de a divorța de el pentru că știe că este cel mai bine pentru ea și familia ei. Simte că deja a divorțat de mai multe luni. A trecut mult timp și se simte ușurată că în cele din urmă poate să meargă mai departe. Principala ei preocupare este bunăstarea celor patru copii: North, Chicago, Saint și Psalm.”

„Kim le-a spus copiilor că îl iubește pe tatăl lor, dar trebuie să se despartă. Nu înțeleg pe deplin ce se întâmplă și sunt deja obișnuiți cu această situație”, a adăugat o sursă apropiată.

Citește și:
Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people