Ce crede cu adevărat Anna Wintour despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

Anna Wintour a vorbit despre rochia lui Meghan Markle, spunând ce crede cu adevărat despre rochia de mireasă purtată de aceasta pe 19 mai 2018.

Ce crede cu adevărat Anna Wintour despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

Anna Wintour a dezvăluit întregii lumi ce crede cu adevărat despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle. Aceasta a răspuns întrebării despre Ducesa de Sussex în cadrul unui episod din seria video numită „Go Ask Anna”.

Astfel, Anna Wintour a răspuns întrebărilor unor persoane pe care nu le-a întâlnit niciodată și, o femeie întrebat-o ce crede despre Meghan Markle.

Wintour a vorbit despre rochia aleasă de Ducesa de Sussex, considerând-o a fi o alegere genială.

„A fost sofisticată. A fost chic. A fost matură. A fost creația unui designer englez care lucrează pentru o casă de modă franțuzească, ceea ce într-un fel a fost un mod de a transmite un mesaj lumii: ‘Da, provin din altă parte, dar aparțin'” (acestui loc, n.r.), a spus aceasta.

Editorul de modă nu a lăudat doar ținuta „fantastică”, ci și faptul că Meghan a ales să meargă singură către altar. Aceasta a pășit singură în biserică, fiind întâmpinată ulterior de Prințul Charles, care a ținut locul tatălui ei, Thomas Markle.

Anna Wintour a apreciat și apariția Doriei Ragland, mama Ducesei de Sussex, spunând că fotografia acesteia din St. George’s Chapel a fost „o inspirație pentru atâtea femei și atâția bărbați din întreaga lume”.

Ea a vorbit și despre comentariile din jurul lui Meghan, inclusiv despre acele zvonuri potrivit cărora se trezește devreme și le dă des mesaje angajaților ei.

„Am citit undeva că unii angajați ai familiei regale erau confuzi și deranjați de faptul că ea s-a trezit așa devreme la 5 dimineața – ea este o fată normală din California, se trezește devreme, face yoga și meditează – în plus a trimis multe mesaje. Ce se așteptau – că va trimite mesajele printr-un porumbel? Așadar, cred că este incredibilă.”

Potrivit declarațiilor Annei Wintour, aceasta le apreciază foarte mult pe cele două Ducese, Meghan și Kate. „Cred că cele două ducese, cele tinere din Marea Britanie – Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex – vor ține la suprafață familia regală.”

Citește și:
Motivul pentru care makeup artistul lui Meghan Markle are această poreclă amuzantă pentru ducesă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people