Motivul pentru care makeup artistul lui Meghan Markle are această poreclă amuzantă pentru ducesă

Meghan Markle și Daniel Martin s-au reîntâlnit weekend-ul trecut în Londra, la un brunch pregătit chiar de Ducesă.

Motivul pentru care makeup artistul lui Meghan Markle are această poreclă amuzantă pentru ducesă

Makeup artistul Daniel Martin, cel care i-a realizat machiajul Ducesei de Sussex în ziua nunții regale cu Prințul Harry, a fost în Londra weekend-ul trecut, iar cu această ocazie, a revăzut-o și pe Meghan Markle.

Martin a postat o fotografie pe contul său de Instagram, cu un brunch făcut de Ducesă: toast cu avocado, ciocolată cu trufe și ceai. Se pare că, deși Ducesa locuiește în Palatul Kensington (în curând în Frogmore Cottage), nu și-a pierdut abilitățile de bucătar. În descrierea imaginii, Martin o numește pe Meghan „avocado toast whisperer”, referindu-se la rădăcinile californiene ale Ducesei, care, înainte de căsătoria cu Prințul Harry, scria pe blogul său personal, The Tig, și despre mâncare.

Meghan Markle și-a dezvoltat pasiunea pentru gătit după ce a devenit membră a familiei regale, găzduind în luna septembrie a anului trecut un eveniment culinar cu scopul de a sprijini the Hubb Community Kitchen din Vest-ul Londrei. Mai mult decât atât, Meghan a scris o prefață a cărții redactate de Hubb Kitchen și a înregistrat un video, în care spune „În ianuarie 2018, în timp ce mă mutam în noua mea casă din Londra, am întâlnit un grup de femei a căror comunitate a fost afectată de incendiul Grenfell. Acestea au hotărât să se întâlnească și să pregătească mâncare proaspătă pentru familiile și vecinii lor. M-am simțit conectată imediat cu această bucătărie a comunității.

Citește și:
Kate Middleton a fost „profund rănită' de comportamentul Prințului William în perioada în care s-au despărțit

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people