Catrinel Menghia s-a reprofilat în pandemie. Cu ce s-a ocupat în anul care a trecut?

Catrinel Menghia s-a reprofilat în pandemie, când show-urile de modă nu au mai avut loc. Cu ce s-a ocupat supermodelul român?

Catrinel Menghia s-a reprofilat în pandemie. Cu ce s-a ocupat în anul care a trecut?

Catrinel Menghia s-a reprofilat în pandemie, dat fiind că prezentările de modă s-au restrâns major și nici nu s-au turnat foarte multe filme. Românca în vârstă de 35 de ani, care a devenit mama unei fetițe cu doi ani în urmă, și-a petrecut cea mai mare parte a timpului acasă, alături de copilul ei, lucru despre care a și povestit în cadrul emisunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„E foarte greu rolul de mamă. A fost pandemia asta și am fost acasă tot timpul. Lucrez mai puțin acum, vreau să fiu cât mai mult prezentă în viața ei. Mi-aș dori o vacanță totuși, în curând. Mai ales acum că s-au ridicat restricțiile parțial.”

Însă nu a făcut numai asta. O femeie mereu activă, Catrinel Menghia s-a reprofilat, ocupându-se de afacerea familiei, una care vinde flori în întreaga Roma.

„Întotdeauna mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez și în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor. Vindem flori în toată Roma. Sunt întrebată câte flori mi-a adus iubitul de Valentine’s Day și eu spun: un trandafir. Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mărturisit aceasta.

Chiar dacă joburile în modă au fost mai rare și Catrinel Menghia s-a reprofilat, ocupându-se de afacerea familiei sale, ea a obținut recent un rol important – cel de imagine și ambasadoare a noii game din segmentul antiaging de la Farmec, Gerovital H3 Evolution Perfect Look. Directorul companiei chiar a declarat că „Catrinel Menghia întruchipează întru totul modelul feminin pentru care a fost creat Gerovital H3 Evolution: femeia matură, preocupată de evoluția sa pe plan personal și profesional, care emană, înainte de toate, o frumusețe naturală și autentică.”

Citește și:
Gina Pistol vorbește despre problemele întâmpinate în ultimul trimestru de sarcină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people