Care mai este acum relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a decis să rupă orice legătură cu Alex Rodriguez.

Care mai este acum relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Deși au încheiat relația în termeni amiabili, se pare că acum, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nici măcar nu își mai vorbesc. Totul a început de la întâlnirile pe care JLo le-a avut în ultimul timp cu fostul său logodnic, Ben Affleck. Potrivit surselor apropriate, cei doi au petrecut o vacanță de o săptămână în Montana, unde Affleck ar deține o cabană de schi la Yellowstone Club în Big Sky.

O altă sursă, citată de Daily Mail, a afirmat, după călătoria lui Lopez, că cei doi „au o legătură puternică. Totul a fost intens și rapid, dar Jennifer e fericită”. În plus, Page Six a raportat că Affleck a fost văzut la casa din California a lui Jennifer Lopez, și că aceasta chiar a „trimis după el” o mașină Escalade care, după întâlnire, l-a și condus înapoi acasă pe actor. „Oamenii de la pază l-au luat de la o locație în apropiere și l-au lăsat acasă după ce a petrecut câteva ore la ea acasă.”

Deși fanii celor doi sunt mai mult decât încântați de posibilă împăcare a celor doi, nu același lucru se poate spune și despre Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui J.Lo.

„A-Rod este șocat de faptul că J.Lo a trecut peste. El chiar credea că vor reuși să facă lucrurile să meargă și că se vor împăca. A încercat să o contacteze pe J.Lo și să se vadă cu ea, însă aceasta l-a respins.”, a declarat o sursă pentru  E! News.

„Alex nu e încântat. Cu siguranță i-a rănit ego-ul. El avea impresia că vor rămâne prieteni. Dar are mereu nevoie de atenție, așa că Jennifer a fost nevoită să rupă relația cu el”., a mărturisit o altă sursă pentru People.

Însă, Jennifer Lopez nu este dispusă să mă dea o nouă șansă relației lor. „Nu este interesată să reaprindă nimic cu A-Rod. S-a terminat.”, a concluzionat sursa.

Citește și:
Ce părere are Alex Rodriguez despre posibila împăcare dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people