Care este porecla lui Josephine? Gina Pistol a dezvăluit cum își alintă fetița

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor porecla lui Josephine, adică expresia cu care o alintă pe fiica ei, care e deja foarte energică și dă semne că va avea o personalitate aparte.

Care este porecla lui Josephine? Gina Pistol a dezvăluit cum își alintă fetița

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor ei care este porecla lui Josephine, numele de alint teribil de nostim cu care prezentatoarea Chefi la cuțite își strigă fetița atunci când aceasta este foarte agitată. Vedeta a povestit într-o serie de Instastories și că fiica ei și a lui Smiley, care s-a născut în luna martie, are obiceiul să dea tot timpul din piciorușe, semn că va fi foarte energică și plină de personalitate mai târziu în viață.

Proaspăta mamă a postat o serie de imagini pe contul său de pe rețeaua de socializare, dar și filmulețe în care micuța Josephine Ana Maria se mișcă continuu, fapt ce a făcut-o să zâmbească pe Gina Pistol. La un moment dat pe parcursul story-urilor Gina Pistol și-a alintat fetița Happy Feet (picioare vesele), și astfel fanii au aflat care este porecla lui Josephine, una nostimă și perfect potrivită unei fetițe care se arată dornică să plece undeva deși mai are mult timp până ce va învăța să facă primii pași.

Atât Smiley, cât și Gina Pistol au arătat fanilor doar imagini foarte discrete cu micuța Josephine (până la această oră nu au publicat vreo imagine în care i se vede fața), dar cei doi părinți au povestit, ocazional, câteva lucruri despre cum se descurcă în noua lor ipostază. Este evident că sunt foarte entuziasmați, dar nu s-au ferit să spună și că munca de părinte este obositoare și că le-a fost greu, mai ales în primele zile după ce fetița a ajuns acasă. Fanii au avut ocazia să afle care este porecla lui Josephine, dar și că Smiley nu se dă în lături de la datoriile lui ca tată, precum și faptul că fetița și-a cunoscut deja străbunica, într-un moment emoționant.

Citește și:
Mesajele speciale transmise de Anca Serea și Adrian Sînă cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Noah

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people