Care este părerea lui Donald Trump despre Meghan Markle

Președintele american Donald Trump a avut un comentariu acid la adresa lui Meghan Markle, iar asta nu are de ce să ne mire.

Care este părerea lui Donald Trump despre Meghan Markle

Statele Unite au devenit practic o nouă casă pentru Prințul Harry și Meghan Markle, așa că este normal să se intereseze și de politică. Cei doi chiar au încurajat oamenii să meargă la votul pentru alegerile prezidențiale și l-au susținut pe candidatul democrat Joe Biden.

Întrebat ce părere despre asta, președintele în exercițiu Donald Trump nu a putut să se abțină să nu arunce cu niște comentarii răutăcioase. „Nu sunt un fan al ei (n.r.: al lui Meghan Markle), am mai spus-o și probabil o știe și ea, îi urez mult succes lui Harry, pentru că o să aibă nevoie”.

„Ceea ce consumăm, lucrurile la care suntem expuși și cu care interacționăm în online au un efect asupra fiecăruia dintre noi”, a spus Prințul Harry în cadrul unei emisiuni TV unde a mai îndemnat alegătorii și să respingă hate speech-ul, dezinformările și negativitatea online. Așa că nu prea era niciun mister la cine se referea când a spus asta.

Jurnaliștii de la The Times au contactat reprezentanții Palatului Buckingham pentru o declarație legată de toate acestea, dar aceștia au refuzat să comenteze. „Ducele nu mai este un membru în funcțiune al familiei regale și orice comentarii face le face din poziția lui personală.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Meghan Markle s-a alăturat în luna iulie și mișcării Black Lives Matter și a vorbit deschis despre problema rasismului și situația actuală din America. Aceasta nu ar fi putut niciodată să vorbească liber în legătură cu acest subiect dacă ar mai fi făcut încă parte din casa regală britanică. Meghan a ținut și un discurs emoționant despre moartea lui George Floyd și a celorlalte persoane care au murit în urma intervenției poliției în fața elevilor fostului ei liceu din Los Angeles.

Citește și:
Episcopul care a ținut un discurs la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry face dezvăluiri surprinzătoare despre acea zi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video