Care este afecțiunea de care suferă Andreea Bănică și de ce refuză să se opereze

Artista recunoaște că și-ar dori să mai aibă abdomenul plat și sculptat din tinerețe.

Care este afecțiunea de care suferă Andreea Bănică și de ce refuză să se opereze

Andreea Bănică se bucură de un trup de invidiat, iar trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra ei. La 44 de ani, frumoasa vedetă poate rivaliza cu tinerele de 20 de ani, însă a recunoscut că nu este ușor să se mențină în formă. Pentru o formă fizică de zile mari, artista respectă o dietă strictă, iar antrenamentele fizice nu sunt neglijate.

Cu toate acestea artista recunoaște că și-ar dori să mai aibă abdomenul plat și sculptat din tinerețe, dar acest lucru este dificil și din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă.

„Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele”, a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bănică.

Deși a mai avut câteva intervenții chirurgicale în ultimii ani – în 2021 a făcut o operație de deviație de sept – Andreea Bănică recunoaște că se teme că pot apărea complicații și din acest motiv evită să ajungă din nou la doctor.

„Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare”, a mai precizat ea pentru sursa citată.

Citește și:
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people