Prin ce experiență neplăcută a trecut Andreea Bănică în vacanță: „Am intrat într-o panică totală”

Andreea Bănică a trecut prin momente de panică, aflată în vacanță. Ce a povestit cântăreața?

Prin ce experiență neplăcută a trecut Andreea Bănică în vacanță: "Am intrat într-o panică totală"

Andreea Bănică a trecut prin momente de panică în vacanță. Cântăreața a dezvăluit că l-a pierdut pe fiul ei, Noah, în hotelul în care stăteau. Acesta plecase de lângă părinții săi, să se plimbe singur și nu a anunțat înainte, motiv pentru care artista s-a speriat când și-a dat seama că a dispărut băiatul ei. 

Andreea Bănică a povestit că a intrat în panică în momentul în care l-a pierdut pe fiul ei, Noah, în hotelul în care erau cazați în vacanță. Artista a informat hotelul cu privire la ceea ce se întâmplase și a făcut tot posibilul pentru a-și găsi băiatul. 

„Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci! Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!”, a declarat Andreea Bănică pentru Click!.

Andreea Bănică a mai dezvăluit că frica ei cea mai mare este aceea să nu-și piardă copiii. Artista are doi copii, pe Sofia și pe Noah, alături de partenerul ei de viață, Lucian Mitrea.

„Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, la toate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenă. Și culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv. Nu e un moment prea plăcut. Nu vrei să știi cum este sentimentul ăsta de a-ți pierde ce ai mai drag pe lume. Îmi e foarte frică de acest lucru, toată viața am avut frica asta!”, a adăugat Andreea Bănică pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
De ce Marius Moga nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței sale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people