Care este acum starea de sănătate a lui Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19 și internat în spital

În urmă cu o săptămână, cunoscutul actor Gheorghe Visu a fost internat în spital, el fiind depistat cu coronavirus.

Care este acum starea de sănătate a lui Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19 și internat în spital

Cunoscutul actor Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală în urmă cu o săptămână, în stare destul de gravă.

„Cârlan bătrân atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoațele”, a scris Gheorghe Visu pe contul personal de Facebook, după ce a fost depistat cu coronavirus, lăsând loc unor presupuneri că ar fi fost conectat la aparate cu oxigen.

Cârlan bătrân atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoațele 🤣🤣

Publicată de Gheorghe Visu pe Duminică, 22 noiembrie 2020

Cele mai noi vești despre starea de sănătate a lui Gheorghe Visu, în vârstă de 69 de ani, sunt însă îmbucurătoare. Se pare că starea actorului este stabilă și a scăpat de pericol.

În urmă cu câteva zile, buna lui prietenă, actrița Carmen Tănase, a declarat că marele actor este internat la secția de Terapie Intensivă a Institutului „Matei Balș” din București însă nu este intubat.

„În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat”, a declarat Carmen Tănase pentru fanatik.ro.

Cunoscutul actor care a interpretat carismaticul personajul State în serialul de succes „Inimă de țigan” a mai fost internat și în 2009, după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax – o afecțiune în care cavitatea pleurală se transformă dintr-o cavitate virtuală într-una reală, prin pătrunderea aerului între cele două foițe pleurale – și ulterior a suferit și o operație. După acel moment dificil, Gheorghe Visu a renunțat la un viciu mai vechi, este vorba despre fumat.

Citește și:
Fostul Principe Nicolae a dezvăluit primele fotografii cu fetița sa, Maria-Alexandra

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people