Cardi B debutează în cinematografie cu un rol inedit, alături de Jennifer Lopez

Cardi B își va face debutul și în industria filmului, alături de actrițe celebre, precum Jennifer Lopez și Constance Wu.

Cardi B debutează în cinematografie cu un rol inedit, alături de Jennifer Lopez

Potrivit unui comunicat de presă, Cardi B și echipa ei vor forma un grup de dansatoare exotice pregătite să jefuiască bărbații de pe Wall Street. Subiectul filmului „Hustlers” pleacă de la un articol al New York Magazine, care a detaliat povestea reală a unui grup de femei care a atras încrederea unor bărbați de pe Wall Street pentru a obține anumite lucruri de la ei.

În „Hustlers”, ale cărui filmări vor începe în New York pe 22 martie, Lopez va fi liderul grupului, un aspect de care regizoarea Lorene Scafaria este foarte entuziasmată. „Nu există o altă actriță care poate interpreta acest personaj dinamic și autentic într-un mod atât de complex, uman și inteligent. Mereu a fost ea. Este Jennifer Lopez, la naiba”, a declarat Scafaria.

Cardi B va face parte din grupul de stripteuze, alături de actrițe precum Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles și Mercedes Ruehl. Regizoarea Scafaria nu este singura care de abia așteaptă să înceapă filmările. Julia Stiles le-a spus fanilor ei că este foarte entuziasmată pentru ceea ce urmează să se întâmple. Cardi B nu a comentat încă despre noile vești, însă fanii de abia așteaptă să o urmărească în acțiune, având în vedere experiența pe care o are ca dansatoare în cluburile de noapte.

Citește și:
Ce crede cu adevărat Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez, despre logodna lui cu Jennifer Lopez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people