Ce crede cu adevărat Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez, despre logodna lui cu Jennifer Lopez

Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez, vorbește pentru prima dată despre logodna lui cu Jennifer Lopez, reacția sa fiind una neașteptată.

Ce crede cu adevărat Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez, despre logodna lui cu Jennifer Lopez

Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez, a vorbit despre logodna lui cu Jennifer Lopez, dezvăluind ce crede cu adevărat despre relația celor doi.

Cynthia Scurtis a vorbit pentru prima dată despre logodna fostului ei soț zilele trecute, în timpul unei plimbări cu fiica sa de doi ani, Camilla, pe care o are cu logodnicul ei, Angel Oscar. Cynthia a fost întrebată ce crede despre logodna lui Alex Rodriguez cu Jennifer Lopez. „Mă bucur pentru ei”, a răspuns aceasta, surse declarând că ea a părut deranjată de întrebare. „Pe lângă asta nu am alte comentarii”, ar fi adăugat Cynthia.

Reacția Cynthiei nu ar trebui să fie surprinzătoare, având în vedere că ea și Alex Rodriguez au trecut prin numeroase probleme în ultimii ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani, până în 2008, când ea a depus cererea de divorț, acuzându-l de infidelitate și comportament nepotrivit.

Cynthia Scurtis și Alex Rodriguez au împreună două fiice, Natasha și Ella și, în ciuda faptului că au divorțat în urmă cu 10 ani, aceștia încă au probleme în ceea ce privește noile lor vieți și sprijinul financiar pentru copii.

Mai multe informații despre aceste conflicte au fost obținute în urma procesului din 2014, când fratele Cynthiei, Constantine, l-a dat în judecată pe Alex Rodriguez.

Totodată, potrivit acestor documente, Cynthia nu o simpatizează foarte mult pe Jennifer Lopez, făcând „comentarii nepotrivite” despre artistă. În acele acte Cynthia îl acuză pe Alex Rodriguez că ar fi amenințat-o că nu îi va mai plăti pensie alimentară pentru cele două fiice.

Documentele au venit, potrivit HollywoodLife, din partea avocatului lui Alex, Alan Kluger. Se pare că fratele Cynthiei, Constantine, l-a acuzat pe jucătorul de baseball de fraudă, îmbogățirea fără justă cauză și conspirația civilă privind o companie imobiliară pe care cei doi au creat-o împreună în 2003. Constantine susține că a fost forțat să părăsească compania în 2008, în același an în care Alex și Cynthia au divorțat.

Cazul nu s-a încheiat până acum și, deși Cynthia a spus în public lucruri bune despre fostul său soț, procesul demonstrează că cei doi nu au rămas prieteni.

Citește și:
Ce crede cu adevărat Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, despre logodna ei cu Alex Rodriguez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people