Candace Bushnell, autoarea cărții „Sex and the City” vorbește despre regretul de a alege cariera în locul maternității

Candace Bushnell a dezvăluit că divorțul a făcut-o să înțeleagă importanța unei familii.

Candace Bushnell, autoarea cărții „Sex and the City” vorbește despre regretul de a alege cariera în locul maternității

Renumita carte a lui Candace Bushnell, Sex and the City, s-a transformat într-un serial de mare succes, devenind în scurt o inspirație pentru mai multe femei din întreaga lume. Recent, autoarea a admis că regretă alegerea unei cariere în locul maternității, simțindu-se complet singură în urma divorțului.

Serialul produs de HBO urmărește povestea lui Carrie Bradshaw, o scriitoare din New York, care alege independența în locul maternității. Candace Bushnell, în vârstă de 60 de ani, a divorțat de Charles Askegard în 2012, moment în care a realizat importanța unei familii. „Când aveam în jur de 30-40 de ani nu m-am gândit la acest lucru. Apoi, când am divorțat aveam 50 de ani, și am început să văd impactul pe care l-a avut asupra mea faptul că nu am făcut copii. Văd că oamenii cu copii au o ancoră într-un mod în care cei fără copii, nu o au”, le-a spus aceasta celor de la Sunday Times.

Discutând cu Sunday Times Magazine, Candace a explicat că nu simțea nevoia să întâlnească bărbați în 2012, după divorț. Mutându-se în Connecticut, a admis că nu a făcut sex timp de cinci ani: „Nu este atât de mult când ajungi la vârsta mea. Cunosc femei care au rezistat mai mult timp.” Scriitoarea, care acum s-a întors la New York, trăiește între un apartament în Upper East Side și o casă în Hamptons.

Citește și:
Lady Gaga, surprinsă în compania noului iubit?

Îți recomandăm să descoperi și colecția Libertatea de carti online

Foto: Hepta

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people