Când revine Gina Pistol pe micile ecrane. Prezentatoarea a făcut primele declarații

Gina Pistol a făcut declarații cu privire la revenirea ei pe micile ecrane. Când o vor revedea fanii în rolul de prezentatoare?

Când revine Gina Pistol pe micile ecrane. Prezentatoarea a făcut primele declarații

Fanii Ginei Pistol au avut până acum ocazia să o vadă în producțiile Antena 1 „Chefi la cuțite” și „Asia Express.” După cum știm deja, prezentatoarea a renunțat, pentru o vreme, la munca în televiziune pentru a da naștere fiicei sale. Vedeta și partenerul său, Smiley, au devenit părinți pentru prima dată în luna martie a anului 2021, Gina Pistol dând naștere unei fetițe, pe nume Josephine.

Admiratorii show-urilor „Asia Express” și „Chefi la cuțite” o vor asocia pe Gina Pistol cu rolul de prezentatoare, ea fiind extrem de îndrăgită atât de concurenți, cât și de cei care au urmărit precedentele sezoane. Vedeta a fost înlocuită pentru sezonul al patrulea din Asia Express cu Irina Fodor.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri conform cărora a fost înlocuită de Irina Fodor în prezentarea emisiunii „Chefi fără limite.” Vedeta a dezvăluit că nu a putut fi prezentă la filmările care au avut loc în vară pentru că acestea s-au desfășurat în Grecia. 

„În primul rând nu-i vorba despre Chefi la cuțite. Acum va începe Chefi fără limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

De asemenea, Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare pentru câteva ediții speciale ale emisiunii „Chefi la cuțite” care au fost difuzate pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie și în cadrul cărora au concurat vedetele care au participat la Asia Express.

Chefi fără limite este primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura și are premiera în februarie pe Antena 1. Formatul original de adventure-cooking show îi aduce în prim-plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. 

Irina Fodor este cea care va prezenta show-ul și va avea alături și doi co-prezentatori, fiind vorba despre chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar aceștia vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Departe de confortul unei bucătării, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel.

Citește și:
Va concura Delia la Asia Express? Ce intenții are cântăreața

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people