Când începe Chefi la cuțite 2021? Show-ul culinar revine la Antena 1

Este unul dintre cele mai apreciate și vizionate show-uri tv, așa că îți oferim toate informațiile despre când începe Chefi la cuțite 2021.

Când începe Chefi la cuțite 2021? Show-ul culinar revine la Antena 1

Când începe Chefi la cuțite 2021? Este cu siguranță una dintre întrebările pe care fanii celebrului show culinar de la Antena 1 o au în ultima vreme.

Ei bine, avem și un răspuns la această întrebare. Data când începe Chefi la cuțite 2021 este mult mai aproape decât crezi! Sezonul cu numărul 9 al emisiunii va începe duminică, 28 februarie, potrivit Tvmania.ro, de la ora 20:30, numai pe Antena 1. Totuși, programul va suferi modificări după difuzarea primei ediții, urmând ca în fiecare luni, marți și duminică, de la aceeași oră, să te poți bucura de emisiunea ta preferată.

Când începe Chefi la cuțite 2021

Fanii celebrei emisiuni vor avea ocazia să o vadă, alături de cei trei celebri chefi – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și FLorin Dumitrescu – și pe Gina Pistol, însărcinată cu primul copil. Cu toții sunt pregătiți să îl desemneze și în acest sezon pe cel mai bun bucătar, cel care merită atât șorțul, cât și cuțitul de aur pentru cel mai bun preparat.

Schimbări importante la Chefi la cuțite 2021

Cum toată lumea știe, perioada filmărilor a venit cu o premieră: sarcina Ginei Pistol. Frumoasa prezentatoare Gina Pistol nu a mai fost singură, ci l-a avut alături pe Speak.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a dezvăluit Speak și trebuie să recunoaștem că suntem foarte curioase cum se va descurca în acest rol atunci când începe Chefi la cuțite 2021.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă. „Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

Citește și:
Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea devine tot mai serioasă

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people