Cabral a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare: „E incredibil cât de multă scârbă…”

Cebral a avut o reacție dură pe rețelele de socializare. Care este motivul și ce a declarat prezentatorul TV?

Cabral a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare: "E incredibil cât de multă scârbă..."

Cabral Ibacka a transmis pe rețelele de socializare un mesaj tranșant. Prezentatorul TV a avut o reacție dură la adresa politicienilor.

Pe pagina sa de Facebook, Cabral a scris un mesaj prin intermediul căruia face referire la politicienii care se laudă că sprijină sportivii de la noi din țară. Reacția prezentatorului TV a venit la câteva zile distanță după ce David Popovici a devenit dublu campion european, reușind să obțină două medalii de aur la Campionatele Europene de nataţie de la Roma. A câștigat cursa de 200 de metri liber, după ce înainte a ieșit învingător și la proba de 100 de metri liber, reușind să doboare recordul mondial al acestei probe, care era deținut de Cesar Cielo Filho.

„E incredibil cât de multă scârbă pot provoca politicienii care încearcă să bage un umăr în față călărindu-i sportivii de performanță ce vin acasă cu medalii. Politicienii ăștia fiind fix ăia care fură ca animalele din banii cu care ar trebui antrenați și pregătiți copiii României la orice fel de sport sau domeniu în care ar putea face performanță”, se arată în postarea publicată de Cabral pe pagina sa de Facebook. 

La scurt timp după ce a devenit dublu campion european, David Popovici a fost felicitat de către toți sportivii din lume pentru performanțele sale. Printre aceștia s-a numărat și Nadia Comăneci. Legenda gimnasticii românești s-a arătat impresionată de numeroasele recorduri obținute de sportivul în vârstă de 17 ani și este mândră de reușitele sale. Nadia Comăneci a adăugat că David Popovici este încă la început de drum și e convinsă de faptul că va avea în viitor și alte victorii cu care să ne mândrim.

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toți că un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el”, a declarat Nadia Comăneci pentru Prosport.

De asemenea, și pe contul personal de Instagram, Nadia Comăneci i-a transmis lui David Popovici un alt mesaj prin intermediul unui video, mărturisind cu această ocazie că așteaptă cu nerăbdare să-l revadă.

„David Popovici. Ce mai este de spus? Felicitări! Record după record. Mă bucur enorm! Aștept să ne revedem curând, bravo!”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Citește și:
Loredana, declarații inedite despre relația cu fiica ei, Elena: „De obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu'

Foto: Facebook Cabral

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people