Loredana, declarații inedite despre relația cu fiica ei, Elena: „De obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu”

Loredana Groza s-a destăinuit referitor la relația cu fiica sa, Elena.

Loredana, declarații inedite despre relația cu fiica ei, Elena: "De obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu"

Loredana Groza are o fiică ce îi seamănă izbitor și cu care se înțelege de minune. Vedeta și fiica ei, Elena Boncea, sunt precum cele mai bune prietene, iar cântăreața a vorbit deschis despre relația cu aceasta, dezvăluind și câteva detalii inedite.

Cântăreața a recunoscut că parte din relația apropiată pe care o are cu fiica ei în vârstă de 24 de ani este datorată și faptului că obișnuiesc să facă foarte multe lucruri în comun, chiar merg împreună la sala de fitness.

„Ne place să mergem la sală împreună. Ei nu îi plăcea, dar am atras-o în această chestie. Acum am observat că este foarte atrasă de antrenamente mai grele decât de cele simple. Până acum câteva săptămâni, avea antrenamente mai simple și de ceva timp le-a început pe cele mai dure. Îi plac provocările. Asta m-a bucurat foarte tare, că, de obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu. Ea, uite, că a reușit”, a declarat Loredana într-un interviu acordat Ego.ro.

Nu este prima dată când artista vorbește despre relația cu fiica ei. În urmă cu o lună, într-un interviu acordat pentru Cancan, Loredana a făcut dezvăluiri despre viața de familie, povestind cum ea și Elena au reușit să depășească problemele care au apărut pe parcurs în relația lor.

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție. „Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!”. La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat. Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!”, a declarat Loredana Groza.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că nu doar fiica ei învață de la ea, ci și invers. Loredana Groza este adepta a tot ce este nou, iar cea care o ține la curent cu actualitatea și ce este fresh în muzică este chiar Elena. Tânăra împarte aceeași pasiune cu mama ei și a ales o carieră în domeniul muzical.

„Ea mă învață foarte multe chestii legate de muzică, este o enciclopedie ambulantă, cunoaște toate cântecele și trupele tari. Nu ascultă orice muzică, bine, la șase ani știa tot Beatles-ul pe de rost, ceea ce este o performanță pe care rar am întâlnit-o, și fără să-i impun acest lucru. Singură a descoperit, învață imediat orice cântec, este fană Harry Styles, trebuie să recunosc. Tot timpul îmi aduce noi artiști și mi-i prezintă, și îmi povestește: „Uite, ce crezi că a vrut să spună aici?”. Comentăm despre versuri, cred foarte mult în puterea versurilor și în mesajul pe care îl transmiți!”, a adăugat Loredana Groza pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Cum arată la aproape 20 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people