Adela Popescu și Cabral, detalii inedite de la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „E nenorocire”

Adela Popescu și Cabral au oferit detalii neștiute despre filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Adela Popescu și Cabral, detalii inedite de la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „E nenorocire”

Adela Popescu și Cabral sunt noii prezentatori ai emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ce va fi difuzată în curând la Pro Tv. Cei doi au ajuns în urmă cu câteva zile în Republica Dominicană, unde au și început filmările pentru mult așteptatul show. Adela și Cabral au oferit și câteva detalii despre emisiune și ce anume îi așteaptă pe telespectatori.

Adela Popescu și Cabral au oferit detalii de la filmări

Cei doi prezentatori TV au oferit mai multe informații legate de aventura din Republica Dominicană pentru emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV. Adela și Cabral au început filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și au recunoscut că oboseala deja începe să își spună cuvântul. Totodată, diferența mare de fus orar și agitația de la filmări nu pot fi trecute neobservate.

„Suntem chiauni de la diferența asta de fus orar, dar o să ne revenim. (…) După cum bine vedeți suntem în junglă, e o umezeală de Doamne ferește. E nenorocire și niște țânțari…”, a transmis Cabral, conform Pro TV.

Ce îi așteaptă pe concurenți

Dincolo de condițiile dificile din junglă, Adela Popescu a adăugat că fac tot posibilul să se acomodeze cu noua oră și este uimită de situația prin care vor trece concurenții. De asemenea, actrița a declarat că urmează să îi cunoască pe unii dintre aceștia înainte de a intra în tabără.

Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, că sunt niște ore în minus aici și ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca”, au mai spus cei doi prezentatori.

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă, reality-show-ul care a făcut istorie: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Citește și:
Imagini rare cu Katy Perry împreună cu fiica sa. Cum arată Daisy Dove, în vârstă de 2 ani

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people