Brooklyn, fiul lui David Beckham, este acuzat de o organizație care luptă împotriva violenței domestice

Brooklyn Beckham se află în jurul unei controverse după ce a apărut într-o fotografie în care se face că o sugrumă pe logodnica sa, Nicola Peltz.

Brooklyn, fiul lui David Beckham, este acuzat de o organizație care luptă împotriva violenței domestice

Brooklyn Beckham (21 de ani), fiul lui David Beckham și al Victoriei Beckham, trece printr-o criză de imagine după ce a apărut pe Instagram într-o fotografie în care o ține de gât pe logodnica sa, actrița Nicola Peltz.

Directoarea organizației KWRO pentru drepturile femeilor a reacționat prompt și a zis că violența domestică nu este un motiv de glumă. „Este dezgustător și cred că e o problemă serioasă. Nimeni nu ar trebui să-și permită să facă o astfel de glumă. Acest lucru este foarte important. O organizație ca a noastră a văzut multe femei devenind victime ale violenței, care au fost împinse de propria familie de a se mărita și au fost ucise de soți, parteneri sau prieteni. Vorbim despre viața reală, chiar dacă este o glumă. Totuși, e dezgustător, în opinia mea”, a declarat Diana Nammi.

Fondatoarea organizației, care militează împotriva violenței domestice sau a căsătoriilor forțate, a mai spus următoarele: „Cred că ar trebui să fie interzis de pe Instagram. Este îndeajuns de matur la 21 de ani încât să știe că la mijloc este o problemă gravă și cred că ar trebui să-și ceară scuze public și să spună oamenilor că a făcut o greșeală uriașă. Acest tip de atitudine nu este de acceptat. Trebuie respect atât pentru bărbați, cât și pentru femei, iar viața lor trebuie celebrată.”

Și fanii au fost ultragiați de această fotografie, spunând că Brooklyn Beckham ar putea normaliza astfel violența domestică, cu atât mai mult cu cât el și logodnica lui au împreună peste 14 milioane de urmăritori. „El are poze în astfel de ipostaze cu fiecare prietenă pe care a avut-o. Chiar și atunci când le îmbrățișează sau le cuprindea cu un braț arată ca o căpușă, deoarece le ține foarte strâns”, a scris unul dintre fani.

Citește și:
Deborra-Lee Furness, soția lui Hugh Jackman, răspunde zvonurilor legate de orientarea sexuală a soțului său

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people