Bono, apariție RARĂ alături de soția lui. Cum arată Ali Hewson

Celebrul solist U2 a apărut pe covorul roșu de la Sarajevo Film Festival împreună cu soția sa, Ali Hewson.

Bono, apariție RARĂ alături de soția lui. Cum arată Ali Hewson

Bono nu este genul de vedetă pe care s-o vezi foarte des pe covorul roșu. Dar el și șoția lui au făcut o excepție în acest weekend, cu ocazia Festivalului de Film de la Sarajevo.

Cântărețul de 61 de ani și soția lui cu un an mai mică au participat la proiecția specială, într-o versiune restaurată, a filmului The Million Dollar Hotel, regizat de Wim Wenders în 2000. Îmbrăcați în negru din cap până-n picioare, cei doi au purtat și ochelari – Bono, pe cei deja iconici, iar Ali, unii de soare.

Motivul vizitei la festival este că Bono a scris scenariul pentru The Million Dollar Hotel împreună cu Nicholas Klein, și a produs filmul și coloana sonoră a acestuia.

Bono, care nu a mai fost la Sarajevo din 2000, de la premiera filmului, a declarat pe scena Teatrului Național, înainte de începerea proiecției: „Este foarte bine să fiu aici. Simt că a trecut mult timp și totuși puțin.” Cântărețul i s-a adresat și fondatorului și co-directorului festivalului, Mirsad Purivatra, spunându-i: „Ați avut niște cineaști grozavi, dar nu cred că ați avut pe cineva mai mare decât Wim Wenders”. Starul rock l-a numit pe Wenders „un gigant al cinematografiei”.

Festivalul de film a început pe 13 august, iar Wim Wenders a primit trofeul Heart of Sarajevo la gala de deschidere. „Ochii sunt un instrument prețios, dar cel mai important organ al unui cineast este inima sa”, a spus Wenders în fața publicului. „Inima e cea care vede frumusețea și disprețuiește urâțenia. Inima e cea care vede pacea și suferă la război. Inima e cea care vede adevărul și disprețuiește minciunile. Acesta este cu adevărat cel mai frumos premiu pe care ăl poate primi un cineast: o inimă”.

Printre filmele sale proiectate săptămâna asta la Sarajevo se numără și Alice in the Cities, Buena Vista Social Club și Paris, Texas.

Citește și:

Actrița Eve Hanson, fiica lui Bono: „Hollywood-ul este ca un iubit care te înșală

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people