Actrița Eve Hanson, fiica lui Bono: „Hollywood-ul este ca un iubit care te înșală“

Eve Hewson a spus că s-a gândit de multe ori să renunțe la actorie din cauza sistemului de la Hollywood.

Actrița Eve Hanson, fiica lui Bono: „Hollywood-ul este ca un iubit care te înșală“

A te afirma în industria showbiz-ului nu este ușor nici dacă ești fiica unei celebrități. O spune inclusiv Eve Hewson, fiica lui Bono, solistul formației U2, care a avut parte de primul ei rol imporant în drama istorică The Luminaries. Aceasta a declarat recent că s-a gândit serios să renunțe la actorie și să se apuce să predea copiilor.

„A avea o carieră la Hollywood e ca și cum ai avea un iubit foarte rău. Îl iubești atât de mult, dar el te înșală”, a spus Eve Hewson. „Sunt momente în care îți dorești atât de tare să renunți și să te faci învățătoare la grădiniță. Dar o simplă vizită la cinema mă face să fiu atrasă din nou.”

Eve Hewson a mai spus că „sincer, nu știu de ce îmi place actoria. Pentru multă vreme nici nu am vrut să fac asta. Credeam că e ceva ridicol, solitar și care te neliniștește.”

Eve este cea de-a doua fiică a lui Bono, pe numele lui adevărat Paul David Hewson, şi a soţiei lui, Ali Hewson. Bono şi Ali sunt căsătoriţi de 38 de ani. Aceasta a declarat în trecut că nu a primit bani de la tatăl ei, dar că acesta a ajutat-o la găsirea primelor audiții. „Ştiu că nu aşa ar trebui să funcţioneze sistemul, cu pile, dar dacă uşa e deschisă, intri. Arătaţi-mi mie pe cineva care n-ar intra”, spunea ea atunci.

Eve Hewson a studiat actoria la New York Film Academy și a debutat într-un scurtmetraj alături de sora ei. A avea un tată celebru nu are numai avantaje, ci te forțează să îți găsești propria cale, astfel încât oamenii să te știe separat de persoana lui. „Este deranjant că nu te pot vedea pe tine ca individ, separat de tatăl tău. Adesea, au aşteptări mici de la tine, cred că nu eşti în stare de nimic, că eşti doar fata răsfaţată a lu’ tata. Iar când arăţi că ai talent, sunt complet surprinşi.”

Citește și:
Sophie Turner, prima apariție în public de când a devenit mamă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people