Au planuri foarte serioase! Unde au fost fotografiați Jennifer Lopez și Ben Affleck

Lopez și Affleck, două dintre cele mai mari staruri ale planetei, sunt din nou împreună de câteva luni și se pare că au planuri mari pentru viitor.

Au planuri foarte serioase! Unde au fost fotografiați Jennifer Lopez și Ben Affleck

Relația dintre Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, pare din ce în ce mai serioasă, asta dacă ne ghidăm după faptul că cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce vizitau mai multe case spectaculoase din Los Angeles. Printre acestea și o proprietate imensă, evaluată de 65 milioane de dolari, aflată în zona cunoscută ca Billionaires Row din Holmby Hills.

Respectiva proprietate, pe care Lopez & Affleck au vizitat-o împreună pare a fi pe gustul celebrului cuplu, cei doi fiind văzuți la plecare zâmbind și făcând gesturi romantice, chiar s-au și sărutat în mașină. Casa respectivă are 8 dormitoare și 12 băi și un teren de aproape 3.000 metri pătrați.

Totuși, o sursă apropiată cântăreței a declarat pentru TMZ că Ben doar a însoțit-o pe Lopez în căutarea locuinței perfecte, dar că în acest moment cuplul nu se simte pregătit pentru un pas major precum a se muta împreună. Recent, mai mulți prieteni apropiați ai lui Lopez au precizat că aceasta se gândește foarte serios să se mute din Miami în Los Angeles și chiar a vizitat câteva școli private pentru cei doi copii ai săi.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, care au avut o relație intens mediatizată până în 2004, au rămas în relații bune după despărțire, iar în primăvara lui 2021 au reluat legătura, după ce Lopez și-a anunțat despărțirea de fostul său partener, Alex Rodriguez. Și Affleck fusese până recent într-o relație cu actrița Ana de Armas. Lopez are doi copii gemeni, Max și Emme, din căsnicia ei cu Marc Anthony, în vreme ce Affleck are trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsnicia cu Jennifer Garner.

Acum, surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

Pe de altă parte, o altă sursă a declarat pentru US Weekly că Lopez și Affleck se gândesc deja la planuri de căsătorie.

„Ultimele luni au fost un vârtej. Sunt conștienți că unii cinici îi privesc ca și cum nu ar face decât să ceară atenție, dar nu îi deranjează. Sunt foarte hotărâți să facă următorii pași și să își petreacă restul vieții împreună”.

Citește și:
Planuri de căsătorie pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people