Ashton Kutcher și Mila Kunis, primele reacții după afirmațiile făcute de Demi Moore în cartea sa

Demi Moore face mai multe dezvăluiri despre mariajul pe care l-a avut cu Ashton Kutcher în noua ei carte, "Inside Out."

Ashton Kutcher și Mila Kunis, primele reacții după afirmațiile făcute de Demi Moore în cartea sa

Recent, Demi Moore și-a lansat cartea „Inside Out”, în care povestește mai multe aspecte din viața ei personală, mai cu seamă despre experiențele din trecut, care îl includ și pe Ashton Kutcher, din perioada în care cei doi erau căsătoriți.

O sursă a dezvăluit pentru E! News faptul că Ashton Kutcher, dar și soția lui, Mila Kunis, nu sunt deloc încântați de acuzațiile pe care Demi Moore le face. „Este greu să nu ai parte de atenția dorită. Ei nu au niciun interes să fie incluși în această poveste sau să le fie dezvăluite lucruri din trecut. Ashton se aștepta la acest lucru și a fost pregătit. Dar desigur că el ar prefera să nu fie băgat în această poveste”, a declarat o sursă pentru E! News.

În carte, Demi Moore a povestit cum ea a acceptat să întrețină relații sexuale în trei doar pentru a-i face pe plac lui Ashton, dar și cum el a înșelat-o, chiar de două ori. „Demi întotdeauna și-a ținut viața personală departe, iar acum aceste declarații care au în centrul lor viața ei intimă au venit ca o surpriză. Mila și Ashton încearcă să iasă din această poveste și să facă față atenției presei.”

Pe lângă asta, Demi Moore a dezvăluit și că a suferit un avort spontan în timp ce era căsătorită cu Ashton. Într-un interviu pe care Demi l-a acordat, ea a spus că nu avea nicio intenție să facă pe cineva să se simtă inconfortabil și că spera să vorbească și cu foștii soți, inclusiv cu Bruce Willis, înainte să fie lansată cartea. „Mi-ar fi plăcut să vorbesc cu ei înainte să se afle aceste lucruri. Am o sensibilitate pentru orice ar putea face pe cineva să se simtă inconfortabil. Nu am niciun interes să fac pe cineva să pară o persoană mai rea.”

Însă, în ceea ce o privește pe Mila Kunis, soția lui Ashton Kutcher, ea își susține soțul și este alături de el. „Mila este foarte înțelegătoare. Este ceva ce face parte din trecutul lui Ashton și a fost cu mult timp înainte ca ei să fie împreună. Ei au trecut peste toate, iar acum au o viață complet diferită, o familie, dar și copii”, a susținut o sursă apropiată lor. Pe lângă asta, Mila și Ashton au avut recent parte de o călătorie extrem de frumoasă în Disneyland, semn că nu își îndreaptă atenția asupra afirmațiilor făcute de Demi Moore.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Magical weekend @disneyland An imagination tinderbox. That Walt guy had a vision.

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@aplusk) pe


Citește și:
Ashton Kutcher a avut parte de un incident în timp ce avea grijă de fiica lui

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people