Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani și a sărbătorit într-un mod inedit

Actorul Arnold Schwarzenegger a împlinit zilele trecute vârsta de 73 de ani și a sărbătorit alături de copii și de fosta soție.

Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani și a sărbătorit într-un mod inedit

A fost petrecere în familie pentru Schwarzenegger zilele trecute – actorul și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei 4 copii cu vârste între 22 și 30 de ani, Katherine, Christina, Patrick și Christopher.

Fosta sa soție, Maria Shriver, a fost și ea prezentă, apărând de asemenea și în fotografia postată recent de Patrick: toți șase cu zâmbetul pe buze, în fața unor deserturi apetisante special pregătite pentru aniversarea actorului.

„Momentele în familie sunt cele mai frumoase”, a adăugat Katherine în comentariile de la fotografia fratelui său, în timp ce soțul ei, actorul Chris Pratt, l-a ironizat pe Patrick pentru că nu l-a menționat ca fotograf.

„Ce poză reușită! Asta numesc eu un fotograf priceput. Compoziția, echilibrul, focusul. Oricine a făcut-o e cu siguranță profesionist. Să fi fost chiar Annie Liebowitz? Cineva foarte talentat sunt sigur, dar se pare că nu vom afla niciodată din moment ce nu ai lăsat niciun credit foto”, a glumit actorul din Jurassic World în comentarii.

 

View this post on Instagram

 

Im trying so hard to smile…. damn wisdom teeth SMH… Happy birthday pops! Love u

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Și Joseph Baena, fiul de 22 de ani al lui Arnold din relația cu Mildred Baena, i-a urat La Mulți Ani pe Instagram: „Îi doresc cea mai frumoasă aniversare tatălui meu! Mereu vei fi numărul unu pentru mine”, a scris acesta, adăugând și o fotografie cu ei din copilărie.

 

View this post on Instagram

 

Wishing the Happiest Birthday to my Dad! You are and will always be Número Uno'

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Familia Schwarzenegger va mai avea un motiv de sărbătoare în curând – Katherine se pregătește de nașterea primului său copil. „Chiar e o veste încântătoare că fiica mea Katherine e însărcinată și urmează să aibă un copil”, a afirmat Arnold în emisiunea lui Jimmy Fallon încă din luna mai.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu știu exact când, dar cu siguranță cândva în timpul verii. Abia aștept să mă pot juca, fie cu ea fie cu el, nu contează ce va fi până la urmă, să ne distrăm împreună. Cred că e o experiență destul de unică”, a povestit acesta zâmbind.

Citește și:
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger vor deveni părinți

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video