Aris, fiul Andreei Esca, a împlinit 19 ani. Mesajul transmis de prezentatoarea TV

Fiul Andreei Esca, Aris, a împlinit 19 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea TV pe rețelele de socializare?

Fiul Andreei Esca, Aris, a împlinit 19 ani, iar prezentatoarea TV a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu această ocazie.

Fiul Andreei Esca a împlinit pe 24 iulie vârsta de 19 ani. Vedeta de la PRO TV a publicat pe rețelele de socializare o serie de imagini cu băiatul ei care au fost însoțite de o descriere specială, mărturisind că este mândră de el. 

„Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipă în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea…. Îți mulțumesc Aris Melkior!”, a fost mesajul transmis de Andreea Esca pentru fiul ei, Aris.

De asemenea, și Alexia Eram i-a tranmis fratelui ei, Aris, un mesaj pe Instagram. 

„La mulți ani Aris! Ești cel mai bun frate! Te iubesc”, a scris Alexia Eram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Aris, băiatul pe care prezentatoarea TV îl are alături de soțul ei, Alexandre Eram, este discret când vine vorba de apariții publice. 

Fiul Andreei Esca a absolvit anul trecut liceul și studiază la o facultate de business din Barcelona. La vremea respectivă, vedeta PRO TV a făcut o serie de mărturisiri despre momentul în care băiatul ei a plecat să studieze în străinătate. Andreea Esca declara atunci într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță” că este mândră de alegerea pe care a făcut-o fiul ei și că nu se aștepta ca el să se acomodeze atât de ușor.

„Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceu, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo. E important pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el.”

În același interviu, Andreea Esca a adăugat că Aris a avut parte de toată susținerea ei.

„Eu i-am spus că trebuie să meargă pentru că mă gândeam că e mult mai bine pentru el să fie în altă parte, să se obișnuiască, să fie de unul singur și independent. E mult mai ușor să faci asta în altă țară decât în același loc cu părinții. Mai ales că, în cazul nostru, nu se punea problema să meargă într-un alt oraș, să stea la cămin și atunci cred că e benefic.”

Citește și:
Andreea Marin dezvăluie cum se înțelege fiica ei, Violeta, cu Adrian Brâncoveanu: „Suntem foarte deschiși unii cu alții'

Foto: Instagram & Facebook Andreea Esca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people