Apariție neașteptată la „Dimineața cu noi”! Ce vedetă s-a alăturat echipei de la Kanal D

O nouă vedetă s-a alăturat emisiunii „Dimineața cu noi”, difuzată de luni până vineri la Kanal D.

Apariție neașteptată la „Dimineața cu noi”! Ce vedetă s-a alăturat echipei de la Kanal D

„Dimineața cu noi”, noul matinal de la Kanal D, a debutat cu o surpriză de proporții pentru cei de acasă. Alături de cei trei prezentatori, Viviana Sposub, George Tănase și Bursucu, s-a alăturat și fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia. Matinalul a început în forță și promite telespectatorilor cea mai bună energie, de la primele ore ale dimineții.

Antonia Ștefănescu s-a alăturat emisiunii „Dimineața cu noi”

Dacă la început se cunoșteau cei trei prezentatori ai emisiunii de la Kanal D, între timp au apărut nume noi. Patrizia Paglieri s-a alăturat echipei și promite să aducă zilnic o nouă rețetă de gătit, simplă și delicioasă, pe care telespectatorii să o pună în practică acasă. Astfel, când nimeni nu se aștepta la anunțuri noi, fanii au avut parte de o surpriză de proporții.

În prima zi a emisiunii, telespctatorii au fost încântați să o vadă pe Antonia, fosta soție a prezentatorului TV, Andrei Ștefănescu. Aceasta a avut parte de prima sa intervenție în direct, pornind într-o carieră în televiziune promițătoare. Mai exact, Antonia a ajuns într-o piață de legume și fructe din București, de unde a transmis o analiză a prețurilor produselor ce au crescut cu circa 20-25%. Aceasta a luat și primul ei interviu pentru Kanal D.

Sunt foarte încântată că fac parte din această echipă”, a spus Antonia Ștefănescu în emisiunea „Dimineața cu noi”.

Ce mesaj le-a transmis George Burcea colegilor Vivianei

De asemenea, iubitul Vivianei Sposub a avut și el o intervenție în prima ediție a emisiunii. George Burcea le-a transmis matinalilor mult succes și speră ca emisiunea să atingă succesul mult dorit. Totodată, actorul le-a transmis colegilor Vivianei să aibă mare grijă de ea cât sunt la filmări.

Vă doresc dragoste, zâmbete, audiență mare, mare rău de tot și să aveți grijă de Viviana. George, Bursucule, vă rog frumos să aveți grijă de ea. Vă pup cu dragoste”, a spus George Burcea.

Bursucu l-a asigurat pe George că nu are motive de îngrijorare, răspunzându-i: „Las-o pe mâna noastră, George. Stai liniștit, ai toată baza!

Citește și:
Noi detalii inedite despre relația dintre Channing Tatum și Zoë Kravitz

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people