Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor, însă au avut parte de un incident

Ayan, fiul lui Andrei Ștefănescu a împlinit 5 ani, iar prezentatorul TV și fosta lui soție i-au pregătit o petrecere.

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor, însă au avut parte de un incident

Fiul lui Andrei Ștefănescu, Ayan, a împlinit recent 5 ani. Cu această ocazie, prezentatorul TV și fosta lui soție, Antonia, i-au organizat copilului lor o petrecere la munte. 

Andrei Ștefănescu s-a bucurat de clipele petrecute în compania fiului său. Chiar dacă el și Antonia s-au despărțit, cei doi sunt implicați în creșterea lui Ayan. Astfel că, au decis să sărbătorească împreună ziua de naștere a copilului lor.  

Însă, Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a avut parte de un incident neașteptat. Mai exact, ea a fost mușcată de un câine.

„Și eu după câine, și Ayan după mine, pe străduțele de prin Predeal. La un moment dat, doar mă vedeam cu Ayan, nu ne mai auzeam. Plângea după mine, eu încercam să nu pierd câinele. Într-un final, mă ajunge și Ayan din urmă. O trecătoare îmi arată curtea câinelui. Asta a fost cea mai ușoară parte, sincer, să bag câinele ăla în curte. Apoi a început tăvălirea prin zăpadă. Când am pus mâna pe fular, a pus și câinele gura pe mine.”

Andrei Ștefănescu a transmis pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a fiului său, un mesaj înduioșător.

„După o zi obositoare, am ajuns și la tort….:)))…. la mulți ani băiatul meu frumos… te iubește tati și va fi mereu lângă tine”, a fost mesajul scris de Andrei Ștefănescu pe Instagram, însoțit de o imagine cu fiul lui, Ayan. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andrei Ștefănescu (@andrei_albnegru)

De asemenea, și Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a publicat un mesaj emoționant pentru băiatul ei. 

„La mulți ani iubirea mea!!!❤️
Ești o minune, ești darul lui Dumnezeu pentru noi!
Deși au trecut 5 ani, mă minunez în continuare cum poate într-un corpușor firav să existe un suflet atât de mare, atât de multă iubire și atât de multă sensibilitate.
De câte ori am nevoie de o minune, mă uit la tine și îmi dau seama că am creat una!
Ești mai mult decât puiul meu, îmi ești prieten, îmi ești împlinire, susținere, putere și motivație, pentru tine înfrunt orice, oricum ar fi mă ridic din nou și din nou și mereu voi fi în spatele tău.
Sunt atât de mândră de tine! Sunt atât de norocoasă că-ți sunt mamă!
La mulți ani inima mea!
TE IUBESC!!!”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Antonia Alexandra (@antoniaastefanescu)

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, s-au despărțit în vara anului 2020 după șapte ani de relație, iar artistul a anunțat separarea pe rețelele de socializare în noiembrie 2020. Divorțul s-a finalizat în acel an, în septembrie, la notar, pe cale amiabilă. S-au căsătorit în toamna anului 2019.

Recent, au apărut tot mai multe speculații potrivit cărora Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, s-ar fi împăcat. Cei doi au oferit o declarație comună pentru Spynews.ro, infirmând aceste zvonuri. 

„Așa cum v-am anuntat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat. Am vazut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat”, au declarat cei doi.

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, continuă să petreacă timp împreună pentru fiul lor, Ayan, astfel încât acesta să aibă parte de implicarea amândurora în educația lui. Cei doi se respectă, se înțeleg și sunt doi părinți responsabili, însă nu s-au împăcat. 

„Da, petrecem mult timp împreună pentru copil, ca el să simtă că are doi părinți implicați. Suntem doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili. Atât.”

Citește și:
Otilia, primele declarații după ce a fost eliminată din Survivor România pe considerente medicale

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people