Anunțul făcut de Răzvan Fodor pe rețelele de socializare: „Doar noi doi…”

Răzvan Fodor și soția lui, Irina, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton.

Anunțul făcut de Răzvan Fodor pe rețelele de socializare: "Doar noi doi..."

Răzvan Fodor și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV le-a dezvăluit urmăritorilor faptul că el și soția lui, Irina Fodor, vor pleca în curând în vacanță.

În luna august, Irina și Răzvan Fodor s-au bucurat de o escapadă împreună cu fiica lor, Diana. Aceștia au mers într-un tur pe care l-au realizat în Europa și au ajuns prin mai multe destinații, printre care Ungaria, Croația, Slovenia și Italia.

Recent, Răzvan Fodor a anunțat că se pregătește să plece într-o nouă vacanță, de această dată alături de soția lui, Irina. Prezentatorul TV a făcut și câteva confesiuni amuzante, în stilul său caracteristic, legate de felul în care au decurs pregătirile pentru această călătorie. 

„Mâine plecăm în vacanță doar noi doi. Azi, TOATĂ ZIUA, normal, a făcut (n.r. Irina Fodor) bagaje. Eu în 10 minute am terminat. Acum, cică e bine să susții persoana iubită. Na, o ajut și eu cum pot”, a fost mesajul transmis de Răzvan Fodor pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fată, pe nume Diana, în vârstă de 11 ani. Prezentatoarea TV a vorbit în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro despre povestea lor de dragoste.

„Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte.”

Citește și:
Ce sumă au pierdut Simona Halep și Toni Iuruc după ce au divorțat și au anulat ceremonia religioasă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people